Retailproducten - Hoofdmenu - IMGRO Beauty
IMGRO Beauty
IMGRO Beauty
Einsteinstraat 7
2181 AA Hillegom
0252 527 242 - imgro@allesvoordesalon.com

 

Vul een zoekwoord in .... ENTER is niet nodig!

De beauty-webshop die je óók kan bezoeken.

Retailproducten

Verzorgingsproducten

Verzorgingsproducten gebruik je als professional in de uiterlijke verzorging regelmatig. Je verkoopt de consumentverpakking graag aan je klant. Je hebt een breed scala aan verzorgingsproducten tot je beschikking. Wij ervaren in onze groothandel dat verzorgingsproducten worden aangeschaft met een specifiek doel. De één wil een crème of lotion die lekker ruikt en snel intrekt. De ander is op zoek naar een verzorgingsproduct met een specifieke werking.

Werkingsspecifiek

Er zijn werkingsspecifieke producten zoals anti-aging crèmes, antimycose middelen, cooling producten en therapie ondersteunende preparaten. Dag- en nachtcrèmes vullen de salonbehandeling verder aan in de vorm van cosmetische zelfzorg tot de volgende behandeling. De crèmes, huidmilks en haarverzorgende producten bereiken hun effect op basis van de mengcomponenten zoals olie en was. Daarnaast zorgen de werkzame ingrediënten dat het doel van het verzorgingsproduct bereikt wordt.

Haarproducten zijn speciaal

Naast de huid en nagelproducten leveren wij haarproducten. Van de bekende merken als L'Oreal, Wella, Goldwell en Kiss heb je keuze uit een breed scala aan styling en care-producten. Gebruik kleurbeschermende shampoo bij geverfd haar. Probeer de Calmare haarhersteller met panthenol. Je kleuring blijft langer mooi en warm. Er is een scala aan gums, gels, sprays en mousses waarmee je het haar mooi en langdurend kan stylen. Bekijk Haarverzorging

Diabetische huid

Bij de delicate diabetische voetenhuid is het groot belang om vetarme of vetvrije huidcrèmes in te zetten. In de verzorgingsproducten van Ureumline ontbreken storende vet-elementen. Je sluit de diabeteshuid niet onnodig af waardoor de huid kan blijven "ademen". Uremline is een aanrader voor elke pedicuresalon.

Nagelzorg

Verzorg de nagels intensief. Wij hebben meerdere producten voor het losweken van nagelriemen. Zoek op "repair" voor de middelen voor het herstel van de nagelplaat. Voor klachten over kalknagels kan de pedicure in de behandeling een goede voorbereiding uitvoeren. Slijp bijvoorbeeld de nagels dun alsmede de verkoop van goede huid- en nagelproducten voor de semi-medische zelfzorg. Bekijk Nagels verzorgen

Zie ook informatie over: Gezicht- & huidverzorging - HandverzorgingsproductenKalknagels & MycosezorgBeen- & voetverzorgingTea Tree productenWellness productenVerzorgingsproducten (alle)

1500 m2 winkel & 24/7 webshop

                
           
           
           
           

Gratis verzending binnen Nederland vanaf €50,- Orders kleiner dan € 50,- rekenen wij € 6,75 kosten. België en Duitsland leveren wij vanaf  € 250 franko, anders € 15,00 postkosten. Andere landen gaan op aanvraag.

Verzorgende producten

Als professional in de uiterlijke verzorging gebruikt je diverse huidproducten. Je hebt een breed scala aan deze producten tot je beschikking. Wij ervaren in onze groothandel dat verzorgingsproducten worden aangeschaft met een bepaald doel. De één wil een crème die lekker ruikt en snel intrekt, de ander stelt meer prijs op een specifieke werking.

Retailproducten
  • Uitgebreid betaalgemak: