Slijpservice - IMGRO Beauty
IMGRO Beauty
IMGRO Beauty
Einsteinstraat 7
2181 AA Hillegom
0252 527 242 - imgro@allesvoordesalon.com

 

Vul een zoekwoord in .... ENTER is niet nodig!

De beauty-webshop die je óók kan bezoeken.

Slijpservice

Slijpservice IMGRO Beauty & Hair

IMGRO Beauty werkt voor al haar slijpwerk als depot al sinds 1994 samen met meester slijper Schneider. U kunt bij IMGRO Beauty uw slijpwerk voor de kapsalon, pedicure, houtbewerking, keukenwerk, tafelbestek en horecabestek inleveren aan de balie of u stuurt het IMGRO Beauty toe per post.

IMGRO Beauty & Hair
EInsteinstraat 7
2181 AA  Hillegom

Wij zorgen voor de retourzending binnen 2 werkweken. Door te werken met deze prijslijst weet u altijd de kosten. Alleen de postkosten komen er nog bij. Voor een brievenbuspakket rekenen wij € 4.50  en voor een groter pakket € 8,50 excl. BTW

Slijpwerk aanleveren

OPemrking 14-02-2023
Vanwege de gestegen kosten is de slijperslijst tijdelijk niet te downloaden. "Download de slijperslijst en het tevens invulformulier" en stuur alle 3 de pagina’s als set ingevuld mee met uw slijpopdracht. U kunt de bestellijst uiteraard  voor verschillende items tegelijkertijd gebruiken. Bij ontvangst van uw materiaal bij IMGRO Beauty ontvangt u een kopie van de werkbon , dit kan aan de balie of per email  in het geval dat u materiaal per post aanbiedt. De werkbon vermeldt het aantal en type te slijpen items. Daarna gaat uw materiaal de slijperij in. Na het slijpen worden uw items getest, gereinigd en verpakt. 

 

Slijpservice

1500 m2 winkel & 24/7 webshop

               
           
           
           
           

  • Afwijkende openingstijden Feestdagen mei:
    - 28-29 mei : Pinksterfeest
  • Als er een vraag is gelieve ons gewoon even te bellen. We streven in maart naar minder "getyp" en meer "gesprek"...! 0252-527242 ( zie openingstijden)
  • EXTRA salonkorting op 
  • Uitgebreid betaalgemak: