Slijpservice - IMGRO Beauty
IMGRO Beauty
IMGRO Beauty
Einsteinstraat 7
2181 AA Hillegom
0252 527 242 - imgro@allesvoordesalon.com

 

Vul een zoekwoord in .... ENTER is niet nodig!

De beauty-webshop die je óók kan bezoeken.

Slijpservice

Slijpservice IMGRO Beauty Holland

IMGRO Beauty werkt voor al haar slijpwerk als depot al sinds 1994 samen met meester slijper Schneider. U kunt bij IMGRO Beauty uw slijpwerk voor de kapsalon, pedicure, houtbewerking, keukenwerk, tafelbestek en horecabestek inleveren aan de balie of u stuurt het IMGRO Beauty toe per post.

IMGRO Beauty Holland 
EInsteinstraat 7
2181 AA  Hillegom

Wij zorgen voor de retourzending binnen 2 werkweken. Door te werken met deze prijslijst weet u altijd de kosten. Alleen de postkosten komen er nog bij. Voor postpakket rekenen wij verzendkosten ( zie elders deze website)

Opmerking 14-02-2023
Vanwege de gestegen kosten is de slijperslijst tijdelijk niet te downloaden. "Download de slijperslijst en het tevens invulformulier" en stuur alle 3 de pagina’s als set ingevuld mee met uw slijpopdracht. U kunt de bestellijst uiteraard  voor verschillende items tegelijkertijd gebruiken. Bij ontvangst van uw materiaal bij IMGRO Beauty ontvangt u een kopie van de werkbon , dit kan aan de balie of per email  in het geval dat u materiaal per post aanbiedt. De werkbon vermeldt het aantal en type te slijpen items. Daarna gaat uw materiaal de slijperij in. Na het slijpen worden uw items getest, gereinigd en verpakt. 

 

Slijpservice

1500 m2 winkel & 24/7 webshop

         € 75,00 excl BTW franko levering             

              
           
           
           

          
De voorjaars feestdagen:

  • Hemelvaart 9 mei - Gesloten
  • Xtra vrijdag 10 mei - Gesloten
  • 2e Pinksterdag 20 mei - Gesloten
  • Uitgebreid betaalgemak: