Salonmaterialen - Hoofdmenu - IMGRO Beauty
IMGRO Beauty
IMGRO Beauty
Einsteinstraat 7
2181 AA Hillegom
0252 527 242 - imgro@allesvoordesalon.com

 

Update levertijden: Het is erg druk in de post, uw pakket wordt binnen enkele dagen verstuurd.

10.000+ artikelen voor de salon op voorraad tel.0252-527242

Salonmaterialen

Salonmaterialen

In elke praktijk of salon gebruik je wegwerpmaterialen, mengschaaltjes, lege flessen, kwasten, vijlen, naalden, messen en nog veel meer. Je vindt een groot assortiment van deze artikelen bij IMGRO Beauty. Er zijn materialen die je nodig hebt bij vrijwel elke behandeling. Daarnaast zijn er artikelen die je handig vindt om er gewoon bij te hebben.

Vormgeving

IMGRO Beauty koopt de meeste salonmaterialen via de internationale handel. Wij letten daarbij extra op de vormgeving en kwaliteit. De vorm van dit soort producten bepaalt of het handig in gebruik is of niet. Veel trendy items zijn voor de salon helemaal niet praktisch. Denk hierbij aan schoonmaken of bestendigheid bij chemie.

Milieu & Salon

Het milieu speelt een grote factor. Wij kiezen steeds vaker voor artikelen in de groep salonmaterialen die minder milieubelastend zijn. Er bestaan speciale plastics die beter kunnen worden gerecycled. Als de keus er voor ons is, dan is milieuvriendelijk een pluspunt. Je vangt milieubelastende vloeistoffen op en je levert ze in bij het milieudepot. Heb je een salonproduct opgebruikt en is het van kunststof? Voer het dan af zodat het als plasticgrondstof hergebruikt kan worden.

Zie ook informatie over: Accessoires salon - Anti druk middelenBeschermende salonkleding - Desinfectie - Onderzoekshandschoenen - Wegwerpmesjes & Naalden - Permanent materialen - Kwasten & Penselen - Praktijkvloeistoffen - Verf- & blondeermaterialen - Lege verpakkingen - Deppen & Droogmaken - Disposables - Praktijkbenodigdheden (alle) - Workshop- & Opleidingsmaterialen - Koffers & Etuis - Relatiegeschenkjes / Mini verpakkingen.

10.000+ Artikelen voor de salon

  handgels voor ontsmetting   

  •  Corona materialen ...zie de "Corona"-lijst
  • Wegens Corona-drukte in de post kan uw zending langer duren dan 24 uur.
  • LET OP : Gewijzigde openingstijden 
  • Tijdelijk géén onderhoud aan afzuigmotoren.
  • Gratis verzending vanaf € 50,00 excl. BTW
  • Groothandels gratis verzending vanaf € 150,00 excl. BTW
  • LOG In vóór korting op de frezen..!
  • Wat zijn  de nieuwste producten ?
  • Volg ons op Facebook voor de laatste nieuwtjes

Gratis verzending:
Nederland: vanaf € 50,00
België en Duitsland: vanaf € 100,00
Andere landen: Op aanvraag

Salonmaterialen

In elke praktijk of salon gebruik je wegwerpmaterialen, mengschaaltjes, lege flessen, kwasten, vijlen, naalden, messen en nog veel meer. Je vindt een groot assortiment van deze artikelen bij IMGRO Beauty. Er zijn materialen die je nodig hebt bij vrijwel elke behandeling. Daarnaast zijn er artikelen die handig zijn om erbij te hebben.

Salonmaterialen
  • Uitgebreid betaalgemak: