Inrichting - Hoofdmenu - IMGRO Beauty
IMGRO Beauty
IMGRO Beauty
Einsteinstraat 7
2181 AA Hillegom
0252 527 242 - imgro@allesvoordesalon.com

 

Vul een zoekwoord in .... ENTER is niet nodig!

De beauty-webshop die je óók kan bezoeken.

Meubilair

Salonmeubilair

Wij leveren salonmeubilair zoals behandelstoelen, pedicure stoelen, werkwagens, krukjes, beensteunen en apparatuur voor elke salon en praktijk. Omdat de aanschaf van salonmeubilair en apparaten een wat grotere uitgave betreft, vinden wij het belangrijk dat je de behandelstoel rustig en met goede aankoopbegeleiding kunt uitkiezen. Kom daarom naar de showroom in Hillegom om op uw gemak een behandelstoel of pedicurestoel uit te komen zoeken.

Uiteraard leveren wij tevens beensteunen en koffers voor de pedicure. Wij zijn met recht en specialist in grote en kleine koffers voor het ambulante werk. In de winkel en showroom in Hillegom staan de beensteunen en koffers voor u uitgestald.

Hoewel in de winkel in Haarlem een aantal krukjes en werkwagens staan uitgestald verdient het de voorkeur de meubels te komen uitzoeken in de ruime showroom in de IMGRO Beauty winkel in Hillegom. Uiteraard hebben wij de diverse meubels scherpe geprijsd.

 

1500 m2 winkel & 24/7 webshop

         € 75,00 excl BTW franko levering             

              
           
           
           

          
De voorjaars feestdagen:

  • Hemelvaart 9 mei - Gesloten
  • Xtra vrijdag 10 mei - Gesloten
  • 2e Pinksterdag 20 mei - Gesloten

Verzending binnen Nederland vanaf € 100,- is GRATIS. Orders kleiner dan € 100,- rekenen wij € 8,95 kosten. België en Duitsland leveren wij vanaf  € 250 franko, anders € 15,00 postkosten. Andere landen gaan op aanvraag.

Salonmeubilair

Behandelstoelen uit voorraad leverbaar

Voor behandelstoelen en pedicure stoelen bieden we je een mooie collectie. De salonstoelen zijn van degelijke kwaliteit en keurige vormgeving. Een aantal van onze stoelen leveren wij direct uit voorraad, een ander deel van ons assortiment wordt geleverd vanuit zendingen die vanuit Azië naar ons onderweg zijn. Dit wordt uiteraard  bij uw bestelling vóórafgaand aan uw levering allemaal duidelijk afgesproken. Bestel je salonmeubilair direct bij IMGRO Beauty!

Onderhoudscontract voor behandelstoelen.

Een behandelstoel vormt de kern aan "hardware" in je salon. Wij adviseren bij elke aankoop van een behandelstoel een onderhoudscontract af te sluiten. De prijzen en voorwaarden zijn per stoel anders. Het onderhoudscontract dekt voor een groot deel en voor en langere periode het preventief onderhoud en eventuele storingsoproepen.

Ons assortiment salonmeubilair

Ons assortiment aan salonmeubilair betreft:

 

Inrichting
  • Uitgebreid betaalgemak: