Inrichting - Hoofdmenu - IMGRO Beauty
IMGRO Beauty
IMGRO Beauty
Einsteinstraat 7
2181 AA Hillegom
0252 527 242 - imgro@allesvoordesalon.com

 

Update levertijden: Het is erg druk in de post, uw pakket wordt binnen enkele dagen verstuurd.

10.000+ artikelen voor de salon op voorraad tel.0252-527242

Meubilair & Apparaten

Meubilair

IMGRO Beauty levert salonmeubilair zoals pedicure stoelen, werkwagens, krukjes en apparatuur voor elke salon en praktijk. Omdat de aanschaf van salonmeubilair en apparaten een wat grotere uitgave betreft, vinden wij het belangrijk dat je de behandelstoel rustig en met goede aankoopbegeleiding kunt uitkiezen. Hoewel in de winkel in Haarlem een aantal krukjes en werkwagens staan uitgestald verdient het de voorkeur de meubels te komen uitzoeken in de ruime showroom in de IMGRO Beauty winkel in Hillegom. Uiteraard bieden wij je een scherpe prijs. Bekijk de Behandelstoelen & Pedicure stoelenSalonmeubels (alle) en Zadelkrukken & Tabourets.

Apparatuur

Alle apparaten (220V), behandelstoelen en kleine meubels als werkwagens en beensteunen worden verkocht met een garantie van 12 maanden. Afleveren van behandelstoelen gaat op persoonlijke afspraak. Voor elektrisch bediende stoelen kun je een onderhoudscontact afsluiten. Hiermee verzeker je je vóóraf van een goede onderhoud- en serviceafspraken voor de stoel. Vraag ernaar tijdens je bezoek aan de showroom. Een aantal apparaten hebben we in eigen menu's gezet, de ultrasoon en harsapparaten vind je snel een eenvoudig met de de menu-filters. Bekijk de Apparatuur (alle)PedicuremotorenLampen in de salonSchoonheidssalon apparatuur en Haarfohns & Tondeuses.

Onderhoud en garantie

Voor pedicuremotoren, tondeuses en kappersföhns, hebben wij in Hillegom een eigen onderhoud- en reparatiedienst. Pedicuremotoren van Orthofex en Podomonium kun je aan ons opsturen of je maakt een afspraak zodat je op de onderhoudsbeurt of reparatie kunt wachten. De koffie staat voor je klaar..! Bekijk Reparatie & Onderhoud en Onderdelen meubilair & Apparatuur.

Zie ook informatie over: Pedicure koffers & Diverse koffers - Winkelinrichting & Displays - Accessoires meubilair & Apparatuur - Pedicure stoelen - Behandelstoelen - Tabourets - Beautytrolley - Werkwagens kapper

10.000+ Artikelen voor de salon

    Draadloze nagelfrees voor slechts € 89.50

  • Foutje in nieuwsbrief " ...elke order .... " moet zijn "... één order ...."
  • Mondmasker VERPLICHT in onze winkels..!
  • LET OP : Gewijzigde openingstijden 
  • Gratis verzending vanaf € 50,00 excl. B.T.W.

Gratis verzending:
Nederland: vanaf € 50,00
België en Duitsland: vanaf € 100,00
Andere landen: Op aanvraag

Salonmeubilair

Voor behandelstoelen en pedicure stoelen bieden we je een mooie collectie. De salonstoelen zijn van degelijke kwaliteit en keurige vormgeving. Een aantal van onze stoelen leveren wij vrijwel direct uit voorraad, een ander deel van ons assortiment wordt geleverd vanuit zendingen die vanuit het Oosten naar ons onderweg zijn. Dit wordt uiteraard  bij uw bestelling vóórafgaand aan uw levering allemaal duidelijk afgesproken. Bestel je salonmeubilair direct bij IMGRO Beauty!

Inrichting
  • Uitgebreid betaalgemak: