Omegatang 2-pins - Spangen instrumenten - IMGRO Beauty
IMGRO Beauty
IMGRO Beauty
Einsteinstraat 7
2181 AA Hillegom
0252 527 242 - imgro@allesvoordesalon.com

 

Update levertijden: Het is erg druk in de post, uw pakket wordt binnen enkele dagen verstuurd.

10.000+ artikelen voor de salon op voorraad tel.0252-527242

Omegatang 2-pins

De omgetang met 2 pinnen is iets slanker dan de omegatang met 3 pinnen. Gebruik de omgetangen voor het voorvormen van de metalen spangenstrips. Gebruik het puntje voor het ombuigen van een haakje dat achter de nagel in de wal kan worden geplaatst. Gebruik de pinnen van verschillende lengtes voor het maken van een omega-vorm in de strips.  Met de omegatangen van IMGRO Beauty zijn uw nagelbeugels snel en vakkundig gemaakt.

Pedicure instrumenten IMGRO
Sorteren
 
Toon
 
 
Omegatang 2-pins - Omegatang tbv Spangetechniek 2 Pins
Pedicure instrumenten IMGRO (Hi-261051)

Omegatang tbv Spangetechniek 2 Pins

€ 58,50 p.stk
Voor het eenvoudig op maat knippen van de nagelbeugel met 3 standen
Samen tegen Corona..!

De nagelbeugeltangen stellen de Medisch Pedicure in staat om allerlei nagelbeugels te buigen, te knippen en te plaatsen. Er zijn verschillende nagelbeugeltangen. We zetten ze voor u op een rij

 • Omegatang 2 punts. 
  Deze tang biedt als handig werktuigje uit een aantal functies
  • De fijne, rechte punt bestaat enerzijds uit een platte kant terwijl de ander punt bestaat uit een fijne ronde stift. De pedicure kan met deze punt-vlak combinatie eenvoudig een haakje buigen aan het einde van de metalen Spangenstrip.
  • Het achterstuk van de tangkop bestaat uit een scherp knipdeel. De bek is extra gehard zodat dunne metalen strips probleemloos op maat kunnen worden geknipt. Het knipmes eindigt in een duidelijk rond gaatje waardoor geen knipfouten kunnen worden gemaakt.
  • 2 stiften van verschillende lengte staan exact tegenover 2 gaten
   De stiften en gaten liggen direct tegenover elkaar waardoor de stiften in de gaten assen bij de knijpfunctie.
   Deze stiften zijn bedoelt om Ω-buigingen in de stalen Spangestrip te persen. Je bepaald zelf welke stift je gebruikt. De korte stift geeft een kleine Ω en de langere stift geeft een hogere Ω. OM de Ω te persen houdt je de strip dwars op de Omegatang. Zo ontstaat een handig werktuigje dat ter plekke stalen stripjes kan vervormen.
  • Deze tang heeft geen veren. De tangdelen zij opgelegd.


  • Door de functies van de Omega-stiften te combineren met de punt-vlak op de voorzijde van deze tang is de omegavorm in de spangestrip met wat handigheid te perfectioneren.
 • Omegatang 3 punts. 
  Eigenlijk het zelfde verhaal als bij de 2 puntstang maar dan met 1 stiftlengte extra. Je hebt dan 1x extra keuze uit de hoogte van de Ω-buiging. Bij de 3 punts Omgeatang is de punt over het algemeen iets grover in vergelijking met de 2-puntstang. Deze tang heeft geen veren en de tangdelen zijn opgelegd.

  Door de functies van de Omega-stiften te combineren met de punt-vlak op de voorzijde van deze tang is de omegavorm in de spangestrip met wat handigheid te perfectioneren.

Naast de Omgetangen leveren wij de volgende Nagelbeugeltangen

 • Uitgebreid betaalgemak: