Kromme kniptangen - Pedicure scharen - IMGRO Beauty
IMGRO Beauty
IMGRO Beauty
Einsteinstraat 7
2181 AA Hillegom
0252 527 242 - imgro@allesvoordesalon.com

 

Update levertijden: Het is erg druk in de post, uw pakket wordt binnen enkele dagen verstuurd.

10.000+ artikelen voor de salon op voorraad tel.0252-527242

Kromme kniptangen

Er is géén gouden regel die bepaald of je een nagel met een rechte of gebogen knipkop zou moeten knippen. Pedicures hebben vaak beide knipkoppen in hun instrumenten set. De meeste opleidingen schrijven als begin meestal rechte nageltangen voor. Grote nagels knip je meestal recht. Daarmee voorkom je ingroeien. Kleine nagels laten zich echter prima in een iets ronde afwerking knippen. Kromme nagelkniptangen zijn verkrijgbaar in verschillen de  maten, materialen en uitvoeringen. Zie hieronder ons aanbod van de Kromme nagelkniptangen

Pedicure instrumenten IMGRO
Sorteren
 
Toon
 
 
Kromme kniptangen - Nageltang 6", RVS, Kromme bek, Dubbelwerkend
Pedicure instrumenten IMGRO (261090)

Nageltang 6", RVS, Kromme bek, Dubbelwerkend

€ 52,50 p.stk
Prettige tang met een kromme bek,zeer geschikt voor harde en moeilijke nagels
Samen tegen Corona..!
 
Kromme kniptangen - Nageltang 5.5", Cobalt, Kromme Bek
Pedicure instrumenten IMGRO (261026)

Nageltang 5.5", Cobalt, Kromme Bek

€ 32,50 p.stk
Prettige nageltang met een kromme bek, voor het knippen van de nagel
Samen tegen Corona..!
 
Kromme kniptangen - Nageltang 5.5", RVS, Kromme bek
Pedicure instrumenten IMGRO (261025)

Nageltang 5.5", RVS, Kromme bek

€ 26,50 p.stk
Nageltang 5.5", met een kromme bek voor het knippen van de nagels
Samen tegen Corona..!
 
Kromme kniptangen - Nageltang 4.5", RVS, Krom model
Pedicure instrumenten IMGRO (261024)

Nageltang 4.5", RVS, Krom model

€ 19,50 p.stk
Nageltang 4.5" , met kromme bek, voor het knippen van de nagels
Samen tegen Corona..!

Nageltangen

Deze nageltangen zijn volledig gemaakt uit hoogwaardig inox  dat ook wordt gebruikt bij de productie van medische instrumenten. Speciale warmtebehandeling tijdens de productie is welliswaar een extra stap maar zorgt zorgt voor staal van een zeer hoge hardheid. Veel goedkopere tangen missen deze specifieke hardheidsgraad.  De snijvlakken van onze nageltangen zijn handmatig en superieur geslepen met behulp van een diamant slijpwiel zodat deze tangen voor een lange tijd (3 – 4 jaar) hun scherpte zullen bewaren. Tussentijds slijpen wordt hierdoor overbodig.

Vanwege hun hoogste kwaliteit en de mogelijkheid om meermaals te slijpen, bieden deze professionele tangen een ideale oplossing voor ervaren en beginnende manicure- en pedicurespecialisten maar eveneens voor persoonlijk gebruik.

Om ideale snij-eigenschappen te bereiken zijn de lichtjes naar binnen gebogen snijvlakken aan de binnenkant gepolijst. Dit resulteert in een perfecte snijkwaliteit bij het knippen van huid en nagels zonder trekken, scheuren of kleven. Vanwege deze eigenschappen en de gepolijste binnenkant ervan, kunnen deze tangen een aantal keren geslepen worden zonder verlies aan snij-eigenschappen. 

Het doorgestoken en gesmede scharnier zorgt voor een stevige tang die niet breekt en tevens voor een zachte en soepele werking. De meeste tangen zijn voorzien van twee metalen veren die de handgreep naar zijn oorspronkelijke stand terugbrengt.

Welk materiaal of Serie ?

Bij de aanschaf van tangen kies je uit Soft Grip of Classic. Het grote verschil van de Softgrip tangen in vergelijking met de RVS Classic-tangen is de hoogwaardige ronde afwerking. Alle hoeken, vlakken en vlakranden zijn gepolijst totdat een mooie ronde afwerking ontstaat. Het grote voordeel hiervan is, naast de mooie Softgrip look, dat deze tangen minder risico opleveren bij het werken op en bij de delicate diabeteshuid. Deze argumenten maken deze tangen tot de nieuwe standaardklasse voor podoloog en pedicure. 

Cobalt staal is hoogwaardig staal waarbij de hardheid is verhoogd door toevoeging van cobalt. Het staal wordt daardoor harder. Hierdoor blijven tangen, scharen en messen die vervaardigd zijn uit cobaltstaal ook langer scherp in vergelijking met RVS snij- en knipgereedschappen. Er moet echter ook bijverteld worden dat cobaltstaal iets meer brosheid vertoont. Dus bij harde tikken of vallen van een Cobalttang op een harde vloer ( bijv. steen, plavuizen, stalen werktafel) zou de kop, knipbekken of gripvatten kunnen breken.

De verhouding tussen gewicht ( hoeveelheid materiaal) en lengte van de gripvatten is gebalanceerd. Hierdoor liggen deze tangen uiterst prettig in de hand. De knipkop is mede door deze balansverhouding stevig en bestand tegen grotere nagelknipacties. De pasvorm van de smeedstansmal is gebaseerd op de gemiddelde handvorm van noord-Europeese mensen.Elke tang is voorzien van een Crownlogo, dit staat voor de goede kwaliteit van onze tangen.

Naast de gebogen / kromme bek nagelkniptangen bieden wij in de volgende nagelkniptangen:

 

  • Uitgebreid betaalgemak: