Nagelhoek knippers - Pedicure instrumenten IMGRO - IMGRO Beauty
IMGRO Beauty
IMGRO Beauty
Einsteinstraat 7
2181 AA Hillegom
0252 527 242 - imgro@allesvoordesalon.com

 

Update levertijden: Het is erg druk in de post, uw pakket wordt binnen enkele dagen verstuurd.

10.000+ artikelen voor de salon op voorraad tel.0252-527242

Pedicure instrumenten IMGRO Nagelhoek knippers

De hoektangen van IMGRO Beauty worden sind 1989 op maat gesmeed volgens mallen die passen bij de West_Europeese ergonomisch handvorm. Hoektangen zijn in de knipkop kleiner dan nageltangen. Knip daarom nooit met een hoektang een dikke, harde nagel. De dikte van de tang bepaald immers hoeveel materiaal er geknipt kan worden.

Pedicure instrumenten IMGRO
Sorteren
 
Toon
 
 
Nagelhoek knippers - Hoektang 5", RVS, Rond Model- Diabetici
Pedicure instrumenten IMGRO (261078)

Hoektang 5", RVS, Rond Model- Diabetici

€ 21,50 p.stk
Hoektang speciaal voor de diabeet, om scherpe hoeken van de nagel te knippen
Samen tegen Corona..!
 
Nagelhoek knippers - Hoektang 5", 2-Veer, Xx-Tra Spits
Pedicure instrumenten IMGRO (261036)

Hoektang 5", 2-Veer, Xx-Tra Spits

€ 21,52 p.stk
Extra spitse hoektang om de hoekjes van de nagel te knippen
Samen tegen Corona..!
 
Nagelhoek knippers - Nagelsplijttang 5",RVS
Pedicure instrumenten IMGRO (261033)

Nagelsplijttang 5",RVS

€ 32,50 p.stk
Perfecte tang voor het verwijderen van een ingegroeide nagel
Samen tegen Corona..!
 
Nagelhoek knippers - Hoektang 5", Cobalt, Rond Model
Pedicure instrumenten IMGRO (261032)

Hoektang 5", Cobalt, Rond Model

€ 22,50 p.stk
Ideal bij gebruik voor de scherpe hoeken van de nagel
Samen tegen Corona..!
 
Nagelhoek knippers - Hoektang 5", Cobalt, Hoekig Model
Pedicure instrumenten IMGRO (261031)

Hoektang 5", Cobalt, Hoekig Model

€ 22,50 p.stk
Ideal bij gebruik voor de scherpe hoeken van de nagel
Samen tegen Corona..!
 
Nagelhoek knippers - Hoektang 5", RVS, Hoekig Model
Pedicure instrumenten IMGRO (261030)

Hoektang 5", RVS, Hoekig Model

€ 21,50 p.stk
Hoekig model hoektang voor het verwijderen van scherpe hoeken van de nagel
Samen tegen Corona..!
 
Nagelhoek knippers - Hoektang 5, 2-Veer, Rond+Slijprand
Pedicure instrumenten IMGRO (261029)

Hoektang 5, 2-Veer, Rond+Slijprand

€ 21,50 p.stk
Hoektang 5", rond met een slijprand voor fijne knippen van de scherpe hoeken van de nagel
Samen tegen Corona..!
 
Nagelhoek knippers - Hoektang 5", RVS, Rond Model
Pedicure instrumenten IMGRO (261028)

Hoektang 5", RVS, Rond Model

€ 21,50 p.stk
Hoektang rond model, voor het verwijderen van de scherpe hoeken van de nagel
Samen tegen Corona..!

Hoektangen 

Deze nageltangen zijn volledig gemaakt uit hoogwaardig inox  dat ook wordt gebruikt bij de productie van medische instrumenten. Speciale warmtebehandeling tijdens de productie is welliswaar een extra stap maar zorgt zorgt voor staal van een zeer hoge hardheid. Veel goedkopere tangen missen deze specifieke hardheidsgraad.  De snijvlakken van onze hoektangen zijn handmatig, individueel en superieur geslepen met behulp van een diamant slijpwiel zodat deze tangen voor een langere tijd hun scherpte zullen bewaren. Tussentijds slijpen wordt hierdoor overbodig.

Vanwege hun hoogste kwaliteit bieden deze professionele tangen een ideale oplossing voor ervaren en beginnende manicure- en pedicurespecialisten maar eveneens voor persoonlijk gebruik.

Om ideale snij-eigenschappen te bereiken zijn de lichtjes naar binnen gebogen snijvlakken aan de binnenkant gepolijst. Dit resulteert in een perfecte snijkwaliteit bij het knippen van huid en nagels zonder trekken, scheuren of kleven. Vanwege deze eigenschappen en de gepolijste binnenkant ervan, kunnen deze tangen een aantal keren geslepen worden zonder verlies aan snij-eigenschappen. 

Het opgelegde en gesmede scharnier zorgt voor een stevige tang die niet breekt en tevens voor een zachte en soepele werking. De meeste tangen zijn voorzien van twee metalen veren die de handgreep naar zijn oorspronkelijke stand terugbrengt.

De hoekkniptangen ofwel nagelhoekkniptangen ofwel hoektangen zijn een aparte roductgroep bij IMGRO Beauty. Wij gaan ervan uit dat de pedicure de dikke nageldelen wegknipt met een goede nagelkniptang. Bij gebruik van zowel een rechte als een kromme nagelkniptang zal het vaak aan de orde zijn om de nagelhoekjes nog iets verder af te knippen. Knip echter niet te diep want daarmee "daag je de nagel uit" om in te groeien. Het idee is dat de nagel, in het geval van te teveel weggeknipte hoeken, de vrijheid krijgt zicht meet te krullen ( convex) en dieper in de het nagelbed te duwen. Een ingegroeide teennagel is een zéér pijnlijke aandoening die zich maar moeilijk laat behandelen.

We hebben medio 1998 een aantal hoektangen laten ontwikkelen die we nog steeds in ons assortiment hebben. de pasvorm is gericht op de maten en ergonomie van de moderne westerse vrouwenhand. 

Een aantal modellen van onze nagelhoektangen zijn ondertussen ook leverbaar in cobaltstaal. De tangen van Cobaltstaal zijn scherper, blijven lager scherp. Het enige nadeel van cobaltstaal is dat het bij hard tikken mogelijk eerder breekt dan normaal RVS.

 • Nagelhoektang hoekig model
  Dit is de standaard hoektang. Door de slanke uitvoering van de knipkop schuift het knipdeel gemakkelijk onder de nagelhoek zodat de knipactie mooie en vrijwel pijnvrij kan worden ingezet.  De preciese beksluiting zorgt voor een perfectie knipactie. één keer knippen is genoeg. De tangen zijn ca. 128mm lang. De knipkop is gesmeed en doorgestoken.
  Bekijk de Nagelhoektangen Hoekig model
  Nagelhoek kniptang met hoekige knipkop
 • Nagelhoektang rond model
  De knipkop van deze nagelhoektang is afgewerkt als ronde vlakken. Hierdoor is er minder risico op scherpe drukplekken bij het aanleggen van de tang vóór de knipactie. Het ronde vlak zorgt echter ook voor een iets moeilijkere positionering, je mist immers het platte steunvlak dat de rechte hoekkniptang biedt bij het aanleggen van de tang onder de nagelhoek. De tangen zijn ca. 128mm lang. De knipkop is gesmeed en doorgestoken. Bekijk de Nagelhoekknippers Rond model.

  Nageltang - hoekkniptang ronde knipkop
 • Nagelhoektang rond model met met extra slijprand
  Deze hoekkniptang is een soort "tussenmodel" tussen de ronde hoekkniptang en de hoekige hoekkniptang. Deze tang heeft namelijk wel het platte steunvlak waardoor je de tang goed kan aanleggen onder de nagelhoek voor de knipactie. Daarbij zijn bij deze tang de "scherp vlakhoeken iets rond aflopend weggeslepen waardoor het merendeel van de "scherpe" vlakhoeken zijn weggepolijst. De tangen zijn ca. 128mm lang. De knipkop is gesmeed en doorgestoken. Bekijk de Nagelhoekknippers met extra slijprand.
  Hoektang met extra slijprand om nagels te knippen met extra
 • Nagelhoektang extra spits model
  De nagelhoektang X-spits is een "superslanke" versie van de rechte hoekknipkniptang "hoekig model". In feite is van de knipkop meer dan 25 % van het metaal afgefreesd waardoor een mooi smal en handzame knipkop ontstaat. Gebruik deze hoekkniptang voor het verwijderen van nagelhoekjes die ziijn losgefreesd, zoals bij de behandeling een ingegroeide teennagelhoek. Ook is de tang prima te gebruiken bij kinderteen nageltjes en de hoekjes van zeer dun geslepen nagels. De tangen zijn ca. 128mm lang. De knipkop is gesmeed en doorgestoken. Bekijk de Nagelhoekknippers Spits model.

  Hoekkniptang met extra spitse knipkop

 • Nagelsplijttangen / aambeeldtangen

  De nagelspijttang is een speciale tang die vooral wordt gebruikt door podologen en pedicures. De tang heeft een slake uitvoering is is ca 13 cm lang. De knipkop van deze tang bestaat uit één mesdeel en één aambeeld--deel. Dat verklaart waarom deze tang ook wel de aambeeldnageltang wordt genoemd. Bekijk de nagelsppijttangen

  Bij het gebruik van de nagelsplijttang wordt de pijnlijke hoek met koudspray of andere pijnverminderende middelen behandeld. Vervolgens kan de pedicure de nagelhoek met een bolkopfreesje van bovenaf markeren en gedeeltelijk inslijpen. Dit voorwerk vergemakkelijkt het inknippen. 
  Dan schuift de pedicure de platte kant ( aambeeld zijde) van de nagelsplijttang onder de nagelhoek en. Vervolgens knipt de pedicure in 1x de nagelplaat in de hoek door, uiteraard exact door de markeer/ freeslijn die vooraf is aangelegd. Met de nagelsplijttang trekt de pedicure het nagelhoekje uit de huid. Uiteraard moet er gedesinfecteerd worden .

Naast de nageltangen levert IMGRO Beauty ook de onderstaande typen Tangen uit eigen productie.

Ga terug naar het overzicht voor de Pedicuretangen . Lees tevens de artikelen

 • Uitgebreid betaalgemak: