Huidschaartjes - Cutticle Nippers - IMGRO Beauty
IMGRO Beauty
IMGRO Beauty
Einsteinstraat 7
2181 AA Hillegom
0252 527 242 - imgro@allesvoordesalon.com

 

Update levertijden: Het is erg druk in de post, uw pakket wordt binnen enkele dagen verstuurd.

10.000+ artikelen voor de salon op voorraad tel.0252-527242

Huidschaartjes

De schoonheidsspecialist, manicurespecialist en pedicure gebruiken vellenknippers om de losse velletjes te verwijderen. De Huidschaartjes vullen het assortimnent van Cutticle nippers prachtig aan. Bekijk alle vellenschaartjes. Een vellenknipper wordt ook wel vellentang of vellenschaar genoemd. Bij IMGRO Beauty vatten we onder de term vellenknippers eigenlijk alle tangetjes en schaartjes die bedoeld zijn huid-velletjes te verwijderen. Het is belangrijk dat een vellenknipper scherp is de knipmessen en verder moet de tang mooi glad gepolijst zijn afgewerkt.

Pedicure instrumenten IMGRO
Sorteren
 
Toon
 
 
Huidschaartjes - Nagelschaartje Recht 9,5 cm lang
Pedicure instrumenten IMGRO (261040)

Nagelschaartje Recht 9,5 cm lang

€ 4,95 p.stk
Eenvoudige nagelschaar met een rechte bek.
Samen tegen Corona..!
 
Huidschaartjes - Huidschaartje breed, gebogen 9,5cm lang
Pedicure instrumenten IMGRO (261037)

Huidschaartje breed, gebogen 9,5cm lang

€ 4,95 p.stk
Handig gebogen huidschaartje voor verwijderen huid bij de nagelwal
Samen tegen Corona..!
 
Huidschaartjes - Huidschaartje spits gebogen, 9,5cm lang
Pedicure instrumenten IMGRO (261013)

Huidschaartje spits gebogen, 9,5cm lang

€ 4,95 p.stk
Extra smal schaartje voor de nagelriem
Samen tegen Corona..!

 

  • Het huidschaartje 216037 is een schaartje dat speciaal is gemaakt om huidvelltjes weg te kunnen knippen. Het schaartje is 9,5 cm lang en heeft vrij ruime ogen voor vingers / duim. Het schaartje heeft een redelijk breed oppervlak zodat het schaartje goed stabiel op de huid kan worden gebruikt om bijvoorbeeld heel plat tegen de huid de fijnste velletjes te kunnen verwijderen. De knipmesjes daarentegen zijn extra smal gemaakt. HIerdoor zijn vrijwel alle hinderlijke velletjes nog beter te verwijderen. De uiteinden van de knipmesjes zijn met opzet iets stompvormig afgewerkt. Zo wordt voorkomen dat de puntjes van de knipmesjes in de huid zouden kunnen steken.
    velleschaartje spits

  • Huidschaartje 216073 is een huidschaartje met extra brede schaarbladen. Dit huidschaartje is geschikt voor het wegknippen van huidvelletjes. De schaar is ca. 95 mm lang. De knipkop bestaat uit 2 schaarmessen met ieder een lengte van 30mm. De ogen van de schaar zijn goed ruim gehouden voor stabiele plaatsing van duim of vingers. Doordat de schaarbladen extra breed zijn gehouden kan het schaartje goed "rusten" op de huid (of er net boven) zodat met precisie de kleinste huidvelletjes kunnen worden afgeknipt.
    Huidschaartje met brede schaarbladen

  • Huidschaartje 261040. Dit schaartje wordt gebruikt voor het verwijderen van huidvelletjes en dunne nagel(vliesjes). De schaar heeft een lengte van ca 95mm. De ogen zijn goed ruim gehouden zodat vinger / duim goede grip heeft op de stand van de schaar. De knipbladen zijn recht, dus NIET gebogen
    Huidschaartje recht


Naast de Huidschaartjes leveren wij de volgende vellenknippers

  • Uitgebreid betaalgemak: