Huid beschermingscrème - Mykored - IMGRO Beauty
IMGRO Beauty
IMGRO Beauty
Einsteinstraat 7
2181 AA Hillegom
0252 527 242 - imgro@allesvoordesalon.com

 

Vul een zoekwoord in .... ENTER is niet nodig!

De beauty-webshop die je óók kan bezoeken.

Mykored Huid beschermingscrème

Bij de verzorging van kalknagel kan de huid rond de nagels en tussen de tenen geïrriteerd kunnen raken. Of er sprake is van een schimmelinfectie of dat het een reactie is op de middelen die gebruikt worden bij de verzorging van de aangedane nagels is moeilijk vast te stellen. Mykored Forte is een huidcrème met Clotrimazol. De Mykored-Forte crème trekt snel de huid. Clotrimaol is een bekende stof die wordt ingezet om schimmelgroei en de ontwikkeling van bacteriën te remmen. Mykored Forte wordt per stuk geleverd maak ook als bonus 12+1 GRATIS.

Sorteren
 
Toon
 
  Login voor salonprijs
Huid beschermingscrème - Mykored Forte Tube 20 ml
Mykored (206036)

Mykored Forte Tube 20 ml

€ 7,40 p.stk
Ziet u "LOGIN VOOR SALONPRIJS" in de foto? Log dan in voor de lagere salonprijs!
10.000+ artikelen op voorraad

Mykored is de serie producten van Lutticke GmbH voor de verzorging van kalknagels en de omliggende huid. Ook voetschimmel en geïrriteerde voetenhuid kunnen met de producten van Mykored worden verzorgd. De werkzame in het bereik van conservering en bactericide stof in de vloeistof is het effectieve undecylenamide. Voor huidherstel treft u in de vloeistof ureum aan. In de huidcrème en nagelolie maakt Mykored gebruik van clotrimazol.

  • Mykored Forte is de huidcrème die bijzonder geschikt is voor de verzorging van de huid rond de nagels en tenen in het geval er sprake is van verzorging van kalknagels. De huidcrème Mykored Forte met clotrimazol helpt schimmelvorming voorkomen.
    Het doosje van Mykored Forte vermeldt: Crème voor intensieve verzorging van huid en nagels, voorkomt schimmelvorming op een effectieve manier en roept schimmel tijdig een halt toe.
    Mykored Forte is de seciale crème voor de intensieve verzorging en bescherming van uw huid tegen schimmelvorming. Het systeem van Mykored forte : de beproefde werkstoffen allantoïne en panthenol verzorgen en herstellen de huid. De natuurlijke vochtigheidshersteller Ureum versterkt de vochthuishouding van de huid. Het beproefde fungicide clotrimazol verhindert op een effectieve manier de vorming van schadelijke schimmels op de huid en nagels.

    Toepassing : Regelmatig 1-2 maal dagelijks de huid en nagels met Mykored Forte inwrijven

    Ingredients: Aqua, Paraffinum Liquidum, Decyl Oleate, Persea Gratissima Oil, Sorbitan Oleate, Urea, Petrolatum, Hydrogenated Castor Oil, Cera Alba, Clotrimazole, Panthenol, Allantoin, Magnesium Sulfate, Stearic Acic, Parfum, Phenoxyethanol, Methylparaben, Ethylparaben, Butylparaben, Propylparaben

Naast de Mykored Forte leveren wij de volgende Mykored kalknagel-producten

  • Uitgebreid betaalgemak: