Sekusept plus - Ecolab - IMGRO Beauty
IMGRO Beauty
IMGRO Beauty
Einsteinstraat 7
2181 AA Hillegom
0252 527 242 - imgro@allesvoordesalon.com

 

Vul een zoekwoord in .... ENTER is niet nodig!

De beauty-webshop die je óók kan bezoeken.

Ecolab Sekusept plus

Het voordeel van Sekusept is zijn maximale reinigingskracht en moeiteloze reiniging van oppervlakken, hierdoor is het gemakkelijk schoonmaken zonder hard te schrobben. Sekusept Plus is handig te doseren, heeft een breed werkingspectrum en is niet vluchtig. Ook geschikt voor gebruik in een ultrasoonbad. Voor de reinig van frezen en boren bevelen wij Sekudril aan.

Sorteren
 
Toon
 
  Login voor salonprijs
Sekusept plus - Sekusept Plus 2000ml
Ecolab (225033-03)

Sekusept Plus 2000ml

€ 43,85 p.stk
Ziet u "LOGIN VOOR SALONPRIJS" in de foto? Log dan in voor de lagere salonprijs!
10.000+ artikelen op voorraad

Productinformatie over de Sekusept Plus 2 liter vloeibaar

Sekusept Plus is uitermate geschikt voor de reiniging en ontsmetting van medische instrumenten van metaal, kunststof, elastomeren, glas, enz. Sekusept is ook toepasbaar voor de ontsmetting van oppervlakken. Daarnaast is Sekusept Plus ook uitstekend geschikt voor de desinfectie van incubatoren en medische badkuipen. Eveneens in te zetten voor reiniging en desinfectie van dentale protheses.

 • Let op: Sekusept is niet geschikt voor flexibele endoscopen en instrumenten uit aluminium of vernikkelde instrumenten.
 • Ecolab referentienummer: 3030890

Voor het reinigen en desinfecteren van medische instrumenten die vervaardigd zijn van metaal, plastic, glas. Aldehydevrij met de werkzame stof Glucoprotamin®. Effectief tegen bacteriën (incl. TB) en gisten. Beperkte virucide volgens de RKI-aanbeveling RKI-aanbeveling van 01/2004 (DVV 2008). RKI-notering (A).

Nb (red). Aldehydevrij: Wij hebben het nagezocht ( 18-12-2020/IMGRO red.) en kunnen alleen vinden dat dit betrekking heeft op het vermijden een onaangename geur en het verlagen van gezondheidsrisicos bij gebruik van Sekusept plus.

Waarom Sekusept gebruiken?

Sekusept heeft een zeer goede reinigingskracht en verwijdert ook hardnekkige residu's, ook bij sterke vervuiling. Het voordeel van Sekusept is zijn maximale reinigingskracht en moeiteloze reiniging van oppervlakken, hierdoor is het gemakkelijk schoonmaken zonder hard te schrobben. Sekusept Plus is handig te doseren, heeft een breed werkingspectrum en is niet vluchtig. Ook geschikt voor gebruik in een ultrasoonbad.

Eigenschappen Sekusept Plus

 • VAH- en RKI-genoteerd, effectief tegen bacteriën (incl. TB) en gisten, beperkte virucide.
 • Beschermt de gebruiker tegen infectierisico's door besmette instrumenten
 • Bevat glucoprotamine
 • Combineert de goede eigenschappen van bewezen werkzame stoffen zoals efficiëntie, biologisch afbreekbaarheid en gebruikersvriendelijkheid
 • Krachtige formulecomponenten
 • Goede materiaalcompatibiliteit, zelfs bij gevoelige materialen zoals flexibele endoscopen, goedgekeurd door Olympus. Uitstekende reinigingsprestaties, zelfs voor materialen die erg vlekken
 • Geringe vluchtigheid, weinig schuim
 • Geschikt voor toepassingen met ultrasoon bad, aangename geur

Sekusept Plus is een product van Ecolab. Naast Sekusept levert iMGRO Beauty ook Sekudril van Ecolab. Gebruik Sekudrill voor de reiniging van roterende instrumenten als boren en frezen.

 • Uitgebreid betaalgemak: