Venkel & Anijs - Pakkingen - IMGRO Beauty
IMGRO Beauty
IMGRO Beauty
Einsteinstraat 7
2181 AA Hillegom
0252 527 242 - imgro@allesvoordesalon.com

 

Vul een zoekwoord in .... ENTER is niet nodig!

De beauty-webshop die je óók kan bezoeken.

Venkel & Anijs

De pakking Venkel en Anijs van Beauté Royale is een herstellende vitamine C pakking die de huid revitaliseert en veerkrachtig maakt. Venkel is naar anijs smakende plant waarvan de draadvormige vertakkingen van de bladeren als kruid en de zaden als specerijen gebruikt worden. De zaden zijn vanouds bekend om hun geneeskrachtige werking.  Venkelolie, die uit zaden wordt geperst zorgt voor het beste werking van de geneeskrachtige zaden. Venkelolie heeft een lichte ontsmettende werking . Anijs is als geneeskrachtig kruid al vele eeuwen bekend. De typische geur van anijs gaat goed samen met de "zoet-spitse" geurnoot van venkelgeur. Het gebruik van deze pakking is voornamelijk de beleving op basis van de geurenmix in combinatie met het effectief merkbare herstel van de huid

Beauté Royale
Sorteren
 
Toon
 
  Login voor salonprijs
Venkel & Anijs - Beauté Royale Energizing Anijs & Venkel Pakking, 500ml
Beauté Royale (326135)

Beauté Royale Energizing Anijs & Venkel Pakking, 500ml

€ 31,36 p.stk
Ziet u "LOGIN VOOR SALONPRIJS" in de foto? Log dan in voor de lagere salonprijs!
10.000+ artikelen op voorraad

De pakkingen van Beauté Royale worden geleverd als gelpakking en/of crèmepakking. Gebruik deze pakkingen in de salon als een uitbreiding van de beautybehandeling waarbij in dit stadium het pakkingeffect voornamelijk een welnessbeleving doet ervaren. Uiteraard stemt u de keuze van het soort pakking met de specifieke werkstoffen af op de gewenste huideffecten en tevens op de sfeer die u wilt oproepen tijdens de beautybehandeling. Zoals u dat van de producten van Beauté Royale gewend bent zijn de gehaltes aan werkzame stoffen relatief hoog waarbij uiteraard bij in de receptuur rekening is gehouden met de produkteis dat deze behandelfase in de salon als een aangename periode moet worden kunnen ervaren van "effect, weldaad en gezelligheid".   

 

Toepassen: Het toepassen van deze pakkingen is eenvoudig. Gewoon de crème of gel naar gewenste laagdikte aanbrengen op de huid, evt. afdekken met folie, na 15-20 minuten residu afnemen.

Overzicht pakkingen Beauté Royale

Aloe VerapakkingGroene TheepakkingLavendelpakkingThalassopakking
ChampagnepakkingGroene KleipakkingLotuspakkingVanillepakking
ChocolapakkingKokospakkingPepermuntpakking
(vervallen)
Venkel & Anijs pakking
CitruspakkingKoolzaadpakkingRozenhoutpakkingZee-algpakking
DruivenpitpakkingKruidenpakkingpakking Zomerpakking


Naast de reinigingproducten leveren wij van Beauté Royale:

  • Uitgebreid betaalgemak: