Kaoline - Maskers - IMGRO Beauty
IMGRO Beauty
IMGRO Beauty
Einsteinstraat 7
2181 AA Hillegom
0252 527 242 - imgro@allesvoordesalon.com

 

Vul een zoekwoord in .... ENTER is niet nodig!

De beauty-webshop die je óók kan bezoeken.

Kaoline

Het Koaline poedermasker van Beauté Royale bestaat uit zéér fijn gemalen en geplet zgn. chineese klei. Koaline heeft de krachtige eigenschap om vocht en óók talg aan de huid te onttrekken. Het kaoline masker kan desalniettemin worden gebruikt bij de gevoelige, onzuivere tot vette huid. U dient er specifiek op te letten dat het masker de huid niet te véél uitdroogt. Normaal zet u masker in voor ca 20 minuten... bij dit poedermasker controleert u het effect bijv om de 10 minuten. Na afloop van het masker en het reinigen ervan gebruikt u bij voorkeur de Hyaluron Skinbooster voor direct effectief vochtherstel.  Gebruik het masker 1 à 2 x per week en de huid ziet er dan weer langere tijd  stralend en gezond uit.

Beauté Royale
Sorteren
 
Toon
 
  Login voor salonprijs
Kaoline - Beauté Royale Kaoline Poedermasker, 500 gr
Beauté Royale (326061)

Beauté Royale Kaoline Poedermasker, 500 gr

€ 28,88 p.stk
Ziet u "LOGIN VOOR SALONPRIJS" in de foto? Log dan in voor de lagere salonprijs!
10.000+ artikelen op voorraad

Kaoline poeder masker

Het kaoline poedermasker van Beauté Royale is een zuiverend en krachtig reinigend masker voor de gevoelige, onzuivere tot vette huid. Kaoline heeft de kracht zelfs alg aan de huid te ontrekken. Bij het gebruik van een kaolinemasker dient u er speciaal op te letten dat de huid niet teveel indroogt..!
Koaline is een speciaal type (chineese ) klei, officieel heet het aluminium-fylosilicaat kaoliniet; Al2Si2O5(OH)4.
Oorsponkeljk werd kaoline gebruikt voor de vervaardiging van chinees porselein. Kaoline heeft namelijk een zeer fijne korrel/ plaatjes structuur. Kaoline wordt óók op meerdere plekken inde Europa gewonnen.

In de cosmetische branche wordt kaoline gebruikt als poedermasker om dat het onder de kleipoeders bekend staat als de koning van de absorptie. Het onttrekt niet alleen vocht, maar ook talg en wordt vooral ingezet bij een onzuivere , vettige huid of een huid met acneklachten. Kaoline (Chinese klei) heeft door de samenstelling van de mineralen een minder sterk absorberende werking en wordt vooral geadviseerd bij de meer gevoelige huid. Het kleimasker stimuleert de doorbloeding van de huid.

Toepassing Kaoline Poedermasker: Een- à tweemaal per week het Kaoline Klei Poedermasker aanmaken met water (1:3) en aanbrengen op een goed gereinigd gezicht (ogen vrijlaten), hals en decolleté. Het masker in laten drogen en na 15 minuten met vochtige handen kort inmasseren. Daarna het masker verwijderen met warme kompressen. Na gebruik van het masker de vochtbalans herstellen met de Hyaluron Skinbooster.
Belangrijke werkstoffen: kaolien
Algemeen: Dit masker werkt zuiverend en stimuleert de doorbloeding. Na het gebruik van dit masker ziet de huid er fris en stralend uit. Gebruik de Hyaluron skinbooster voor vochtherstel.

Overzicht maskers van Beauté Royale

 1. Azuleen maskers
 2. Lavendel maskers
 3. Hyaluron maskers
 4. Teatree maskers ( anti-acné)
 5. Energique maskers
 6. Nutritive maskers
 7. Zee-algen masker
 8. Kaoline 
 9. Groene klei

Onderverdeling in basismaskers:

Werken met de maskers van Beauté RoyaleGelmaskers

 • Gelmaskers bestaan voor het grootste deel uit gelatine-gebonden-water, emulgator en natuurlijke olie. Werkzame stoffen kunnen als kruiden of essentiële olie zijn opgelost in de water- en/of in de oliecomponent. De meeste gelmaskers hebben een milde doch diepe werking op de gezichtshuid. Gelmaskers worden als facial geadviseerd meestal 2 x per week aan te brengen. Het masker kan, naar eigen inzicht, met folie worden afgedekt voor een verhoging van de intensiiteit. Reinig de huid vóóraf intensief.  Laat het gelmasker ca 15 à 20 minuten zitten en verwijder het restant met warm-vochtige compressen. Gelmaskers laten géén vettige huid achter.
  • Azuleen gelmaskers 
   Kalmerend azuleen gelmasker voor intensieve verzorging van de droge, gevoelige en geirriteerde huid.
  • Lavendel gelmasker
   Een verfrissende en rustgevende wellness pakking. Kalmeert de huid en geeft energie. Aanbrengen op de huid, evt. afdekken met folie, na 15-20 minuten residu afnemen.
  • Hyaluron gelmasker
   Hydraterend gelmasker voor intensieve verzorging en bescherming van de droge, vochtarme huid. Met hyaluronzuur, avocado, honing, venkel en kamille.
  • Tea Tree masker
   Zuiverend en ontstekingsremmend gelmasker voor de vette, onzuivere, jeugdige probleemhuid. Met zee-algen en tea tree extract.
 • Crèmemaskers
  Crèmemaskers zijn samengesteld uit water, natuurlijk oliën, vetten en oa. een emulgator. De watercomponent is veel minder ( dragend) aanwezig dan bij een gelmasker. Breng een crèmemasker 1 à 2x per week aan op de gereinigde huid. Laat het masker ca 15 à 20 minuten zitten en spoel daarna af met lauw water.
  • Energique
   Intensieve, vitaliserende verzorging voor de rijpere huid.
  • Nutritive
   Intensieve, vitaliserende verzorging voor de gevoelige, normale en vette (vochtarme) huid. Niet geschikt voor de droge huid.
  • Zee-algen / Thalasso
   Kalmerend, zuiverend en herstellend zee-algen gelmasker voor de vochtarme, vette en gevoelige (jeugdige) probleemhuid.
  • Lavendel
   Voedend, verzachtend en helend masker voor de droge, geirriteerde huid.
 • Poedermaskers
  Poedermaskers maak je zelf met poeder en water. Er zijn géén cosmetica helpstoffen in het masker. Een poedermasker kan als basismasker gebruikt worden. Ok kan je een poedermasker gebruiken als basis voor verdere uitbreiding van je eigen recepten. Poedermasker drogen relatief snel op, zeker in vergelijking met gelmaskers en crèmemaskers. Lees bij elk poedermasker de specifieke tips en trucs.
  • Kaoline poeder
   Zuiverend en reinigend masker voor de gevoelige, onzuivere tot vette huid.
  • Groene klei
   Reinigend en voedend masker voor de onzuivere, vette huid.

 

Naast deze maskers leveren wij van Beauté Royale:

 • Uitgebreid betaalgemak: