Anti Acné - Maskers - IMGRO Beauty
IMGRO Beauty
IMGRO Beauty
Einsteinstraat 7
2181 AA Hillegom
0252 527 242 - imgro@allesvoordesalon.com

 

Vul een zoekwoord in .... ENTER is niet nodig!

De beauty-webshop die je óók kan bezoeken.

Anti Acné

Het Gelmasker voor vette en onzuivere huid van Beauté Royale noemen we ook graag het "Teatree Gel Masque" zorgt voor een intensieve, diepe reiniging en zuivering van de huid. Het bestandsdeel teatree heeft een bacterie dodende en desinfecterende werking. Het helpt kleine huidbeschadigingen te herstellen. Tea tree kan, als één van de weinige essentiële oliën,  ook direct op de huid worden gebruikt maar omdat teatree een allergische reactie kan veroorzaken dient men voorzichtig te zijn met veelvuldig gebruik.

Beauté Royale
Sorteren
 
Toon
 
  Login voor salonprijs
Anti Acné - Beauté Royale Tea Tree Gel Masque, 50ml
Beauté Royale (326050)

Beauté Royale Tea Tree Gel Masque, 50ml

€ 30,54 p.stk
Ziet u "LOGIN VOOR SALONPRIJS" in de foto? Log dan in voor de lagere salonprijs!
10.000+ artikelen op voorraad

Anti-Acné Gel Masque

Het werkzame bestanddeel in dit gelmasker is een hoog gehalte aan teatree-olie. Dit masker wordt ingezet bij de vette, onzuivere huid. Het masker heeft een diep reinigende werking. De ontsmettende werking van dit gelmaker is zo "hevig" dat dit masker gretig wordt gebruikt bij het systematisch behandelen van Acné. Het Zuiverend en ontstekingsremmend gelmasker is bewezen actief voor de vette, onzuivere, jeugdige probleemhuid.  De huid is na dit masker schoon en heeft een frisse uitstraling.

Toepassing: Eenmaal in de twee weken het Tea Tree Gel Masque dun aanbrengen op een goed gereinigd gezicht (ogen vrijlaten), hals en decolleté. Na 10 minuten het masker verwijderen met warme kompressen en een ruime hoeveelheid water.
Belangrijke werkstoffen: Tea tree, zee-algen en Vitamine E
Kenmerken: zuiverend, ontstekingsremmend en herstellend.  

Overzicht maskers van Beauté Royale

 1. Azuleen maskers
 2. Lavendel maskers
 3. Hyaluron maskers
 4. Teatree maskers ( anti-acné)
 5. Energique maskers
 6. Nutritive maskers
 7. Zee-algen masker
 8. Kaoline 
 9. Groene klei

Onderverdeling in basismaskers:

Werken met de maskers van Beauté RoyaleGelmaskers

 • Gelmaskers bestaan voor het grootste deel uit gelatine-gebonden-water, emulgator en natuurlijke olie. Werkzame stoffen kunnen als kruiden of essentiële olie zijn opgelost in de water- en/of in de oliecomponent. De meeste gelmaskers hebben een milde doch diepe werking op de gezichtshuid. Gelmaskers worden als facial geadviseerd meestal 2 x per week aan te brengen. Het masker kan, naar eigen inzicht, met folie worden afgedekt voor een verhoging van de intensiiteit. Reinig de huid vóóraf intensief.  Laat het gelmasker ca 15 à 20 minuten zitten en verwijder het restant met warm-vochtige compressen. Gelmaskers laten géén vettige huid achter.
  • Azuleen gelmaskers 
   Kalmerend azuleen gelmasker voor intensieve verzorging van de droge, gevoelige en geirriteerde huid.
  • Lavendel gelmasker
   Een verfrissende en rustgevende wellness pakking. Kalmeert de huid en geeft energie. Aanbrengen op de huid, evt. afdekken met folie, na 15-20 minuten residu afnemen.
  • Hyaluron gelmasker
   Hydraterend gelmasker voor intensieve verzorging en bescherming van de droge, vochtarme huid. Met hyaluronzuur, avocado, honing, venkel en kamille.
  • Tea Tree masker
   Zuiverend en ontstekingsremmend gelmasker voor de vette, onzuivere, jeugdige probleemhuid. Met zee-algen en tea tree extract.
 • Crèmemaskers
  Crèmemaskers zijn samengesteld uit water, natuurlijk oliën, vetten en oa. een emulgator. De watercomponent is veel minder ( dragend) aanwezig dan bij een gelmasker. Breng een crèmemasker 1 à 2x per week aan op de gereinigde huid. Laat het masker ca 15 à 20 minuten zitten en spoel daarna af met lauw water.
  • Energique
   Intensieve, vitaliserende verzorging voor de rijpere huid.
  • Nutritive
   Intensieve, vitaliserende verzorging voor de gevoelige, normale en vette (vochtarme) huid. Niet geschikt voor de droge huid.
  • Zee-algen / Thalasso
   Kalmerend, zuiverend en herstellend zee-algen gelmasker voor de vochtarme, vette en gevoelige (jeugdige) probleemhuid.
  • Lavendel
   Voedend, verzachtend en helend masker voor de droge, geirriteerde huid.
 • Poedermaskers
  Poedermaskers maak je zelf met poeder en water. Er zijn géén cosmetica helpstoffen in het masker. Een poedermasker kan als basismasker gebruikt worden. Ok kan je een poedermasker gebruiken als basis voor verdere uitbreiding van je eigen recepten. Poedermasker drogen relatief snel op, zeker in vergelijking met gelmaskers en crèmemaskers. Lees bij elk poedermasker de specifieke tips en trucs.
  • Kaoline poeder
   Zuiverend en reinigend masker voor de gevoelige, onzuivere tot vette huid.
  • Groene klei
   Reinigend en voedend masker voor de onzuivere, vette huid.

Naast deze maskers leveren wij van Beauté Royale:

 • Uitgebreid betaalgemak: