Make Up / Eyebrow Sets - IMGRO Beauty
IMGRO Beauty
IMGRO Beauty
Einsteinstraat 7
2181 AA Hillegom
0252 527 242 - imgro@allesvoordesalon.com

 

Vul een zoekwoord in .... ENTER is niet nodig!

De beauty-webshop die je óók kan bezoeken.

Make Up / Eyebrow Sets

In de moderne visagie is steeds meer aandacht voor de wenkbrauwen. De wenkbrauwen zijn hiermee steeds meer een blikvanger geworden. Met de speciale Eyebrow make-up set kun je de benodigde nuance en accenten aanbrengen en ben je zeker van een dag lang effect.

Hele dag prachtige wenkbrauwen

De Eyebrow Set kan de hele dag blijven zitten zonder dat correcties nodig zijn. Een exceptionele set voor vrouwen met zowel subtiele als expressieve schoonheid. Het pakket bevat drie oogschaduws en wax om glans en styling toe te voegen. Een tweezijdige applicator is geschikt voor professioneel gebruik van de Eyebrow Set van Pierre René.

Eyebrow set stappenplan

In drie simpele stappen creëer je natuurlijke expressieve wenkbrauwen. Het stappenplan:

  1. Breng oogschaduw aan (kies een kleur die gelijk is aan uw natuurlijke haarkleur) gebruikmakend van een aanbrenger of een kwast
  2. Breng romige wenkbrauw wax aan gebruikmakende van een kwast om een perfecte vorm te bereiken van de wenkbrauwen die niet verandert gedurende de hele dag.
  3. Gebruik een verlichtende oogschaduw net onder de boog van uw wenkbrauw.

Pierre René eyebrow set bij IMGRO Beauty

De eyebrow sets van Pierre René zijn voordelig verkrijgbaar bij IMGRO Beauty. Kom zelf testen in een van de IMGRO winkels of bestel direct online. IMGRO Beauty biedt de professional exclusief de optie om erkend Pierre René distributeur te worden. Interesse in Pierre René make-up in jouw salon? Neem vrijblijvend contact op met een van onze medewerkers. Bestel je ideale eyebrow set bij IMGRO Beauty!

Zie ook informatie over: Foundations & BaseEyelinersMascaraEyeshadowsLip make upMake up finishMake up kwasten & penselenMake up in je winkelPierre René Professional

  • Uitgebreid betaalgemak: