Leerlingpakketten - IMGRO Beauty
IMGRO Beauty
IMGRO Beauty
Einsteinstraat 7
2181 AA Hillegom
0252 527 242 - imgro@allesvoordesalon.com

 

Vul een zoekwoord in .... ENTER is niet nodig!

De beauty-webshop die je óók kan bezoeken.

Leerlingpakketten

Voor uw school of opleidingsinstituut zoekt u elk jaar opnieuw naar de materiaalpakketten voor uw studenten. De producten voor het  komende semester vinden aansluiting bij de actuele vraag in de schoonheidssalons, pedicurepraktijken, nagelstudio's en kapsalons. WIj leveren complete materiaalpakketten voor uw opleidingen tegen uiterst scherpe prijzen.

IMGRO Beauty stelt uw materiaalpakketteb samen volgens uw specificaties en bekende merkartikelen. Het pakket aan materialen wordt door u samengesteld, IMGRO Beauty stuurt u , indien gewenst, één proefpakket ter inzage,  en we spreken een prijs af. Daarna zijn er 3 vormen van aflevering:

 • Compleet pakket, geleverd aan school.
  De materiaalpakketten worden bij ons uitgeteld en verpakt. 1 of meerdere pakketten worden in één zending  bij u op school afgeleverd.
 • Compleet pakket, geleverd aan student.
  De materiaalpakketten worden bij ons uitgeteld en verpakt. De student besteld het pakket via school of via deze website en rekent zelf af. IMGRO Beauty stuurt het pakket naar het adres van de student.
 • Losse materialen.
  De materialen worden door ons uitgeteld en verpakt per itemcode. Wij stellen postpakketten samen en sturen deze aan uw school op. U gebruikt de materialen als aanvulling op uw overige lesmaterialen voor de studenten.

Voor een aantal materiaalpakketten hebben wij een standaard-artikel aangemaakt. U treft deze op onze website. Deze pakketten zijn uitgerekend op basis van een aantrekkelijke korting en zij kunnen vrij besteld worden. Voor een materiaalpakket "op maat" voor uw opleiding is altijd overleg over wel/niet publiceren via deze website.

Pedicures volgen jaarlijks workshops in gevolg van de Procert-regeling. WIj hebben de materiaalpakketten voor de workshops compleet en scherp geprijsd voor u op voorraad.

 Wilt u meer weten, neem dan contact op met onze afdeling verkoop.

 

Leerlingpakketten

1500 m2 winkel & 24/7 webshop

         € 75,00 excl BTW franko levering             

              
           
           
           

          
De voorjaars feestdagen:

 • Hemelvaart 9 mei - Gesloten
 • Xtra vrijdag 10 mei - Gesloten
 • 2e Pinksterdag 20 mei - Gesloten
 • Uitgebreid betaalgemak: