Workshops en Cursussen - IMGRO Beauty
IMGRO Beauty
IMGRO Beauty
Einsteinstraat 7
2181 AA Hillegom
0252 527 242 - imgro@allesvoordesalon.com

 

Vul een zoekwoord in .... ENTER is niet nodig!

De beauty-webshop die je óók kan bezoeken.

Workshops en Cursussen

IMGRO Beauty biedt voor de pedicure, schoonheidsspecialisten en nagelstylisten een aantal vaktechnische workshops en cursussen. Hiermee kunt u uw kennis opfrissen die u reeds heeft of u leert nieuwe vaardigheden. De workshops worden gegeven in in onze vestiging in Hillegom. In een modern leslokaal wordt de theorie besproken. In ons praktijklokaal wordt de theorie toegepast en omgezet naar de praktijk.

Alle workshops worden begeleid in de vorm van een nette syllabus of er wordt verwacht dat u een vaktechnisch boek voor deelname aanschaft. Voor sommige workshops dient u een model mee te brengen. Alle workshops worden afgesloten met een certificaat.

Let op : Sommige workshops zijn eigenlijk moeilijk te duiden per doelgroep. De Spa Manicure en ook de Spa Pedicure zouden eigenlijk in alle 3 overzichten kunnen staan. Harsen is speciaal voor schoonheidsspecialisten maar we krijgen steeds vaker pedicures die harsen in hun praktijk erbij doen... Kijk daarom goed in de 3 overzichten om je eigen inschrijfmogelijkheden te overzien. 

Pedicure

Ook in 2019 organiseren we een aantal cursussen en workshops. Kijk in het Overzicht Pedicure en boek direct je deelname want Vol = Vol. De workshops voor pedicures zijn in principe op inschrijving zodat we een groep hebben op de geplande dag. Heb je echter zelf 4 deelnemers dan kunnen we in overleg een speciale workshopdatum prikken en jou met je eigen groep de cursus laten volgen.

Schoonheidsspecialist

Een aantal workshops zijn geplanned, zie ons Overzicht Schoonheidsspecialist. De workshops met (+) zijn te boeken met een vrij in te plannen datum. Dit betekent dat je je aan kan melden en dat de workshopleiding van IMGRO Beauty in overleg met jou een datum gaat prikken. Bij 4 of meer deelnemers kan de workshop vrij worden ingeplanned. Heb je zelf minder deelnemers dan zal IMGRO Beauty jouw inschijving(en) combineren met andere kandidaten zodat het geven van de workshop de moeite waard is. Er is echter altijd de mogelijkheid tot z.g.n. PRIVÉ-les. De kosten voor PRIVÉ-les bedragen 4 x de deelnemersprijs, deze verschilt per workshop en staat in het overzicht.

Nagelstyling

De cursussen en workshops voor de nagelstylistes staan vast geplanned volgens ons Overzicht Nagelstyling met uitzondering van de regels met (+). We willen  de 2 workshops/ opleidingen met (+) namelijk zoveel mogelijk voor jouw persoonlijke wensdata inplannen.

Voor de workshops zonder (+) geldt echter óók dat je bij inschrijving van een groepje van 6 deelnemers met ons een wensdatum kan bespreken zodat je met, bijvoorbeeld je collega's, deze cursus als z.g.n. PRIVÉ-les kan volgen.

** Click op de workshops of overzichtslinken voor meer informatie over lesinhoud.

Workshops en Cursussen

2 afhaalwinkels & 1 webshop

                
           
           
           
           

  • Collega gezocht..! bekijk hier de vacature
  • Bezoek de winkel (1500m2) of bestel online.
  • Vóór 15.00 uur besteld is direct verstuurd..!
  • Vanaf € 50,00 gratis bezorging, anders € 4.75 kosten.
  • Heb je en vraag? : Bel 0252-527242 ma-vrij.
  • Uitgebreid betaalgemak: