Volg IMGRO Beauty op Facebook - IMGRO Beauty
IMGRO Beauty
IMGRO Beauty
Einsteinstraat 7
2181 AA Hillegom
0252 527 242 - imgro@allesvoordesalon.com

 

Vul een zoekwoord in .... ENTER is niet nodig!

De beauty-webshop die je óók kan bezoeken.

Volg IMGRO Beauty op Facebook

We zijn actief op Facebook. Berichten en posts op Facebook zijn echter vluchtig. Als je zelf regelmatig berichten ontvangt schuift het bericht snel uit beeld. Heb je geen zin in Facebook ? In dit log zetten wij nogmaals onze posts zodat je ze eenvoudig nog even terug kan lezen.  Wil je toch naar onze Facebookpagina, bekijk IMGRO Beauty op facebook, deel en like....! 

14 november 2016 : Vandaag is het Wereld Diabetes Dag.

Met Dimanche Ureumline en Digital voet- en teenproducten levert IMGRO Beauty producten die initieel speciaal ontwikkeld zijn voor diabetici. Sta vandaag ook even stil bij de strijd tegen diabetes type 1 en 2.

Kijk ook eens op https://www.diabetesfonds.nl/…/kom-in-actie/bewaar-je-dopjes voor een dopjes inzamelactie tegen diabetes. Wereld Diabetes Dag (WDD) is de belangrijkste wereldwijde bewustwording campagne voor diabetes. In 2007 heeft Wereld Diabetes Dag voor het eerst plaatsgevonden onder auspiciën van de Verenigde Naties. Het doel van Wereld Diabetes Dag is aandacht en begrip te vragen voor diabetes, die wereldwijd epidemische vormen aanneemt, onder volwassenen maar ook onder kinderen. Wereld Diabetes Dag wordt elk jaar gevierd op 14 november ter gelegenheid van de verjaardag van Frederick Banting die, samen met Charles Best, aan de basis stond van de ontdekking van insuline in 1922. Meer informatie over het ontstaan van, leven met en behandeling van diabetes is te vinden via www.dvn.nl, de website van de patiëntenorganisatie.

9 NOVEMBER 2016 : HET IS WEER ZOVER..!

Morgen doen wij mee met de kortingen van de landelijke CND-actiedag en zaterdag houden wij de jaarlijkse OPEN DAG met demo's + make-up-wedstrijd + GRATIS erwtensoepje en korting tot 20%. De tussenliggende vrijdag wil echter ook meedoen.......
Dus....wij houden vanaf morgenochtend een KORTINGS 3-Daagse bij IMGRO Beauty.

Registreer je salon en pak je voordeel..!

8 november 2016 : Facebook foto gewijzigdDe modules van Pierre René gaven ons inspiratie tot deze foto's. Wij verkopen deze modules aan salon en winkels voor een mooie en verzorgde verkooppresentatie..... bekijk alle modules van Pierre René 

    

1500 m2 winkel & 24/7 webshop

         € 75,00 excl BTW franko levering             

              
           
           
           

          
De voorjaars feestdagen:

  • Hemelvaart 9 mei - Gesloten
  • Xtra vrijdag 10 mei - Gesloten
  • 2e Pinksterdag 20 mei - Gesloten
  • Uitgebreid betaalgemak: