Retouren - IMGRO Beauty
IMGRO Beauty
IMGRO Beauty
Einsteinstraat 7
2181 AA Hillegom
0252 527 242 - imgro@allesvoordesalon.com

 

Update levertijden: Het is erg druk in de post, uw pakket wordt binnen enkele dagen verstuurd.

10.000+ artikelen voor de salon op voorraad tel.0252-527242

Retouren

Retouren bij salons

Soms valt een product tegen bij ontvangst en wilt u het ruilen. Of het is het verkeerde artikel. Wellicht is het door ons verkeerd gepakt of heeft u het verkeerde item aangeklikt. In ieder geval neemt u contact op met onze klantenservice om dit te bespreken. IMGRO Beauty neemt in ieder geval NOOIT artikelen terug op basis dat je als klant het elders "goedkoper" hebt gezien of dat je bij nader inzien toch een anders product / systeem elders gaat kopen. 

In het geval dat een artikel retour komt naar ons magazijn ontvangt u van ons een retournummer. Dit nummer vermeldt u op de doos ( viltstift). U verpakt het artikel stoot- en krasvast. Gebruik een 3-laags kartondoos plak deze met brede tape "rammelvrij" dicht. Plak NOOIT tape op een presentatiedoos of product..! Voeg aan uw pakket een briefje toe met uw adres, vraag en ook het retournummer.
Frankeer de retourdoos bij het verzendkantoor ( Postnl). U had immers per telefoon al overeenstemming over de kosten van de retourzending.  Indien de retourzending méér dan 50% van de originele levering inhoud houden wij in ieder geval € 6,75 excl B.T.W. in op de creditnota van deze retourzending voor de verzendkosten die wij gemaakt hebben om te kunnen leveren.

Retourzendingen en aangeboden reparaties die per post bij ons binnen komen worden met voorrang uitgepakt. De reparateur of klantenservice neemt uw pakket nu in behandeling. Wij streven binnen 48 na ontvangst van uw pakket te kunnen antwoorden. 

Retouren bij Groothandels

IMGRO Beauty levert dagelijks aan groothandels en collegabedrijven. Omdat dit vaak om omvangrijke artikellijsten gaat kan er natuurlijk altijd een foutje gemaakt worden bij order-entry en orderpicking. Als er bij een groothandel 1 of meer artikelen verkeerd zouden zijn gepakt dan meldt je dat bij IMGRO per mail of per telefoon. Wij leveren deze artikelen bij een volgende bestelling gewoon mee. De klant bewaart de "picking-failures" in één doos . Elke 6 maanden of per elke 22 kg. kan dan alles in 1 x worden retourgestuurd. Zo is dan alles in goede orde geregeld.

Retouren

10.000+ Artikelen voor de salon

 

 

  • Uitgebreid betaalgemak: