Slijpservice - IMGRO Beauty
IMGRO Beauty
IMGRO Beauty
Einsteinstraat 7
2181 AA Hillegom
0252 527 242 - imgro@allesvoordesalon.com

 

Update levertijden: Het is erg druk in de post, uw pakket wordt binnen enkele dagen verstuurd.

10.000+ artikelen voor de salon op voorraad tel.0252-527242

Slijpservice

Slijpservice IMGRO Beauty & Hair

IMGRO Beauty werkt voor al haar slijpwerk als depot al sinds 1994 samen met meester slijper Schneider. U kunt bij IMGRO Beautyl uw slijpwerk voor de kapsalon, pedicure, houtbewerking, keukenwerk, tafelbestek en horecabestek inleveren aan de balie of u stuurt het IMGRO Beauty toe per post.

IMGRO Beauty & Hair
EInsteinstraat 7
2181 AA  Hillegom

Wij zorgen voor de retourzending binnen 2 werkweken. Door te werken met deze prijslijst weet u altijd de kosten. Alleen de postkosten komen er nog bij. Voor een brievenbuspakket rekenen wij € 4.50  en voor een groter pakket € 8,50 excl. BTW

Slijpwerk aanleveren

Download de slijperslijst en het tevens invulformulier en stuur alle 3 de pagina’s als set ingevuld mee met uw slijpopdracht. U kunt de bestellijst uiteraard  voor verschillende items tegelijkertijd gebruiken. Bij ontvangst van uw materiaal bij IMGRO Beauty ontvangt u een kopie van de werkbon , dit kan aan de balie of per email  in het geval dat u materiaal per post aanbiedt. De werkbon vermeldt het aantal en type te slijpen items. Daarna gaat uw materiaal de slijperij in. Na het slijpen worden uw items getest, gereinigd en verpakt. 

 

Slijpservice

10.000+ Artikelen voor de salon

    Draadloze nagelfrees voor slechts € 89.50

  • Uitgebreid betaalgemak: