Winkels - IMGRO Beauty
IMGRO Beauty
IMGRO Beauty
Einsteinstraat 7
2181 AA Hillegom
0252 527 242 - imgro@allesvoordesalon.com

 

Vul een zoekwoord in .... ENTER is niet nodig!

De beauty-webshop die je óók kan bezoeken.

Winkels

IMGRO Beauty heeft één grote webshop en 1 fysieke afhaal-winkel en 1 webshop. De winkel bezoekt u in Hillegom. U kunt in de IMGRO winkel uw salonmaterialen aanschaffen en meenemen. De materialen staan in de winkels overzichtelijk voor uw uitgestald. U kunt in de IMGRO-winkel pinnen. Daarnaast tellen wij de webshop ook als volwaardige IMGRO-winkel. In de  IMGRO-winkel en in de webshop  wordt gebruikt gemaakt van uw geregistreerde klantgegevens. 

Imgro Beauty, Hillegom

 In Hillegom huisvest IMGRO Beauty het kantoor, showroom voor salonmeubilair, afhaalwinkel, werkplaats, magazijn en verpakkingsruimte. Vanuit het magazijn worden salons, praktijken en groothandels in binnen- en buitenland geleverd. Ook de postorderpakketten worden hier samengesteld en doorgaans binnen 24 uur aan de salons en praktijken verstuurd. Klanten bezoeken de IMGRO-winkel in Hillegom en lopen zij aan zij met onze orderpickers door de verkoopruimte. In de IMGRO-winkel in Hillegom staan de producten overzichtelijk uitgestald. U kunt pinnen en we kunnen uw aankopen boeken op uw account.  Bovendien beschikt onze IMGRO-winkel in Hillegom over een meubelshowroom. Je zoekt  hier op uw gemak de ideale behandelstoel en andere salonmeubels .

Webhop 

Ben je niet in de gelegenheid om naar de winkels te komen? Onze website nodigt u van harte uit om uw producten te selecteren en te bestellen. IMGRO Beauty is uniek vanwege de breedte van het assortiment. De website is gekoppeld aan ons voorraadsysteem. Als u bestald via onze webshop wordt je order in onze IMGRO-winkel in Hillegom door onze orderpickers verzameld en verzendklaar gemaakt. U bent als het ware " Live bij IMGRO" in onze IMGRO-winkel. Uiteraard houden wij de prijzen zo laag mogelijk. Uw webshop-bestellingen worden overzichtelijk, degelijk verpakt en snel aan u geleverd.

1500 m2 winkel & 24/7 webshop

            € 75,00 excl BTW franko levering 
       Ideal betaald = zelfde dag verstuurd..!           

              
           
           
            

             Waar een gewoon  familiebedrijf
                          GOED in kan zijn:

  • Uitgebreid betaalgemak: