Winkels - IMGRO Beauty
IMGRO Beauty
IMGRO Beauty
Einsteinstraat 7
2181 AA Hillegom
0252 527 242 - imgro@allesvoordesalon.com

 

Vul een zoekwoord in .... ENTER is niet nodig!

De beauty-webshop die je óók kan bezoeken.

Winkels

IMGRO Beauty heeft 3 IMGRO winkels. De afhaalwinkels van IMGRO Beauty bezoekt u in Hillegom en Haarlem. U kunt in de IMGRO winkels uw salonmaterialen aanschaffen en meenemen. De materialen staan in de winkels overzichtelijk voor uw uitgestald. U kunt in de IMGRO-winkels pinnen. Daarnaast tellen wij de webshop ook als volwaardige IMGRO-winkel. In alle 3 IMRGO-winkels wordt gebruikt gemaakt van uw geregistreerde klantgegevens. U heeft 1 account voor alle lokaties.

Imgro Beauty, Haarlem 

Onze IMGRO-winkel in Haarlem is sinds 1938 een begrip als regionale groothandel voor salons en praktijken in Noord Holland, Kennermerland, Regio IJmond en omgeving Amsterdam. De IMGRO Winkel in Haarlem treffen onze klanten op  240m2 een keur aan salonmaterialen. In de IMGRO-winkel in Haarlem staat een compleet assortiment voor de kapsalon nagelstylist, pedicure en schoonheidssalon.  Vaktechnisch geschoolde medewerkers helpen de klanten met professioneel advies en deskundigheid. 

Imgro Beauty, Hillegom

 In Hillegom huisvest IMGRO Beauty het kantoor, showroom voor salonmeubilair, afhaalwinkel, werkplaats, magazijn en verpakkingsruimte. Vanuit het magazijn worden salons, praktijken en groothandels in binnen- en buitenland geleverd. Ook de postorderpakketten worden hier samengesteld en doorgaans binnen 24 uur aan de salons en praktijken verstuurd. Klanten bezoeken de IMGRO-winkel in Hillegom en lopen zij aan zij met onze orderpickers door de verkoopruimte .In de IMGRO-winkel in Hillegom staan de producten overzichtelijk uitgestald. U kunt pinnen en we kunnen uw aankopen boeken op uw account.  Bovendien beschikt onze IMGRO-winkel in Hillegom over een grote meubelshowroom. Je zoekt  hier op uw gemak de ideale behandelstoel en andere salonmeubels .

Webhop 

Ben je niet in de gelegenheid om naar de winkels te komen? Onze website nodigt u van harte uit om uw producten te selecteren en te bestellen. IMGRO Beauty is uniek vanwege de breedte van het assortiment. De website is gekoppeld aan ons voorraadsysteem. Als u bestald via onze webshop wordt je order in onze IMGRO-winkel in Hillegom door onze orderpickers verzameld en verzendklaar gemaakt. U bent als het ware " Live bij IMGRO" in onze IMGRO-winkel. Uiteraard houden wij de prijzen zo laag mogelijk. Uw webshop-bestellingen worden overzichtelijk, degelijk verpakt en snel aan u geleverd.

2 afhaalwinkels & 1 webshop

                
           
           
           
           

  • Collega gezocht..! bekijk hier de vacature
  • Bezoek de winkel (1500m2) of bestel online.
  • Vóór 15.00 uur besteld is direct verstuurd..!
  • Vanaf € 50,00 gratis bezorging, anders € 4.75 kosten.
  • Heb je en vraag? : Bel 0252-527242 ma-vrij.
  • Uitgebreid betaalgemak: