Registreer voor exclusieve saloninkoop - IMGRO Beauty
IMGRO Beauty
IMGRO Beauty
Einsteinstraat 7
2181 AA Hillegom
0252 527 242 - imgro@allesvoordesalon.com

 

Vul een zoekwoord in .... ENTER is niet nodig!

De beauty-webshop die je óók kan bezoeken.
let op: van 5-12 augustus géén pakketservice

Registreer voor exclusieve saloninkoop

IMGRO Beauty beschermt uw exclusieve salonverkoop..! 

IMGRO Beauty is importeur-groothandel voor een groot aantal merkartikelen. Wij verkopen deze artikelen direct en online aan onze klanten. De meeste van onze artikelen zijn vrij geprijsd in de groothandel, dus ook via internet. Diverse merken zoals bijvoorbeeld Pierre René, Beauté Royale, Kis Kappers, Sibel Cosmetics, Priadara Cosmetics, Gehwol, Lueme Cosmetics, Ureumline, Laufwunder, Mykored, Volatile en Digital worden echter exclusief via de salons en praktijken verkocht. Het is daarom belangrijk dat de inkoopprijs van salons en praktijken voor deze merken door ons actief worden beschermd voor publicatie.

U verkoopt deze artikelen in uw salon ? 

Om te voorkomen dat uw inkoopprijzen voor de exclusieve artikelen spreekwoordelijk "op straat komen te liggen" zijn de prijzen van deze exclusieve merkartikelen in deze website STANDAARD ingesteld als consumentenprijs..! De exclusieve salonprijs wordt door IMGRO Beauty uitsluitend aan geregistreerde salons berekend. Zelfs in onze winkel in Hillegom  zijn deze exclusieve artikelen met een apart prijskaartje afgeschermd..!

KVK-checker

Registreer u dan nu als wederverkoper IMGRO Beauty. U maakt uw account aan op basis van uw adresgegevens en de knop KVK-Checker, Met uw gegevens wordt uw account dan direct automatisch aangemaakt als geregistreerd bedrijfsmatige klant. U logt vervolgens in met uw accountgegevens , u ziet de salon-inkoopprijzen

Handmatig registreren

Indien u niet kunt kiezen voor  de KVK-checker dan kunnen wij uw account  handmatig toewijzen voor salon-registratie.  Stuur IMGRO Beauty hiervoor een email met uw adresgegevens. Voor alle eerlijkheid houden wij voor studenten in de uiterlijke verzorging een registratie voor saloninkoopprijzen aan. Elke werkdag worden de aanvragen verwerkt..! Het is dus voor u als klant belangrijk u bij het verkoopteam van IMGRO Beauty te registreren als salon of praktijk. U bent van harte welkom als klant..!

 

Registreer voor exclusieve saloninkoop

1500 m2 winkel & 24/7 webshop

 • Vakantiesluiting 5 tot 15 augustus 
  Om te voorkomen dat we bij
  terugkomst op 15 augustus de orders niet
  af gaan krijgen zoals u dat van ons gewend
  bent is deze webshop gesloten tot
  en met zondag 14 augustus  . Tot dan..!    

               
           
           
           
           

 • De webshop is wegens vakantie gesloten tot 15 augustus
 • Let op: Gewijzigde winkel-openingstijden
 • Collega gezocht..! bekijk hier de vacature
 • Vanaf € 50,00 gratis bezorging, anders € 4.75 kosten.
 • Vakantiesluiting 5 tm12 augustus
 • Uitgebreid betaalgemak: