Tools - Hoofdmenu - IMGRO Beauty
IMGRO Beauty
IMGRO Beauty
Einsteinstraat 7
2181 AA Hillegom
0252 527 242 - imgro@allesvoordesalon.com

 

Vul een zoekwoord in .... ENTER is niet nodig!

De beauty-webshop die je óók kan bezoeken.

Tools

Gereedschappen & Instrumenten

Als je werkt in de uiterlijke verzorging gebruik je veel verschillende gereedschappen en instrumenten. De kapper heeft zijn favoriete föhnborstel en het perfecte nekmes. De nagelstyliste zweert bij haar nagelvijl van CND terwijl je als pedicure niet zonder je  dubbelwerkende nageltang of favoriete keramische frees kan. Wij houden bij IMGRO Beauty de ontwikkelingen in de branche nauwgezet in de gaten. Nieuwe gereedschappen en gimmicks worden door ons voor je in de IMGRO Beauty winkels gelegd. Bij IMGRO Beauty grijp je daardoor zelden mis. Bekijk ook:

Speciale aandacht voor pedicure frezen

Eind 2015 presenteerde Busch de Speedfrezen. Hoewel Busch de Speedfrees ontwikkelt voor het verwijderen van kunstnagels wordt deze "gouden frezen" het meest gebruikt door de pedicure voor het slijpen van hard nagelmateriaal. Medio 2016 introduceerde Busch de keramische frees. De keramisch frezen hebben een gewichtsbesparing van 20%. Hierdoor werk je veel nauwkeuriger en is er minder warmteontwikkeling. Bovendien blijven deze frezen veel langer scherp in het werk. Werk je met pedicure frezen? Bij bestelling van een pedicure frees ontvang je de IMGRO Beauty frezencatalogus gratis! Bekijk Pedicure frezen en Pedicure Mesjes & Scalpels.

Speciale deal in Feathermessen 

Naast de tondeo-mesjes hebben wij voor de feathermessen een goede deal voor jouw kapsalon. Bij de laatste trends in volumehaar en de seizoenscoupes kunnen deze slicemessen niet in jouw kappersset ontbreken..! Bekijk Kappersscharen & Messen en Kappersgereedschap.

1500 m2 winkel & 24/7 webshop

            € 75,00 excl BTW franko levering 
       Ideal betaald = zelfde dag verstuurd..!           

              
           
           
            

             Waar een gewoon  familiebedrijf
                          GOED in kan zijn:

Verzending binnen Nederland vanaf € 100,- is GRATIS. Orders kleiner dan € 100,- rekenen wij € 8,95 kosten. België en Duitsland leveren wij vanaf  € 250 franko, anders € 15,00 postkosten. Andere landen gaan op aanvraag.

Kies voor kwaliteit

In je salon werk je met professionele gereedschappen. Hoewel iedereen wel eens een uitstapje maken naar spullen  uit de winkelstraat, weet je uit de vakopleiding dat er altijd beter is..! Wij hebben al meer dan 30 jaar ervaring in het uitzoeken van professionele gereedschappen voor salons en praktijken. De vuistregel is nog steeds: "Kies je voor merkartikelen dan kies je voor kwaliteit"

Tools
  • Uitgebreid betaalgemak: