Avond-turen in de werkplaats - IMGRO Beauty
IMGRO Beauty
IMGRO Beauty
Einsteinstraat 7
2181 AA Hillegom
0252 527 242 - imgro@allesvoordesalon.com

 

Vul een zoekwoord in .... ENTER is niet nodig!

De beauty-webshop die je óók kan bezoeken.

Avond-turen in de werkplaats

Het uitvoeren van onderhoud en reparaties aan pedicuremotoren vraagt een bepaalde deskundigheid en vakmanschap. Vaak zijn het kleine factoren di grote gevolgen hebben. De handstukken draaien met 40.000 toeren de frezen rond, er wordt gedesinfecteerd en met water gewerkt. De omgeving kan stof en vuil in het handstuk of stuurkast brengen. In onze werkplaats voeren we dagelijks onderhoud uit. Soms ontwikkelen we verbeteringen en soms willen de klanten delen met onze bevindingen.  Lees hieronder onze avond-turen in de werkplaats. Heft u vragen over uw pedicuremotor of zoekt u onderdelen? Neem gerust contact met ons op.

 
Orthofex handstuk zit vol met slijpstof

Orthofex handstuk zit vol met slijpstof

Elk handstuk van een pedicuremotor heeft een freesklem. Ze vershcillen sterk per merk en type. Het werk aan een freesklemhouder is precisiewerk en vraagt om vakkundigheid. Lees hier hoe wij een freesklemhouder van een Orthofex handstuk schoonmaakten van vuil en stof
 
Podomonium Dolphim sprayde niet meer

Podomonium Dolphim sprayde niet meer

Deze Podomonium Dolphin werd bij ons aangeboden met de klacht dat hij niet meer sprayde. We zagen al gauw dat de slangen van de compressor er af waren geschoten. We bedachten een nieuwe kopelling en verbeterde het slangsysteem van de Podomonium Dolphin.

1500 m2 winkel & 24/7 webshop

            € 75,00 excl BTW franko levering 
       Ideal betaald = zelfde dag verstuurd..!           

              
           
           
            

             Waar een gewoon  familiebedrijf
                          GOED in kan zijn:

  • Uitgebreid betaalgemak: