INCI-ingredients - IMGRO Beauty
IMGRO Beauty
IMGRO Beauty
Einsteinstraat 7
2181 AA Hillegom
0252 527 242 - imgro@allesvoordesalon.com

 

Vul een zoekwoord in .... ENTER is niet nodig!

De beauty-webshop die je óók kan bezoeken.

INCI-ingredients

 
Bio Cellulose

Bio Cellulose

Biocellulose wordt voornamelijk overkregen door natuurlijke gisting van kokoswater. Biocellulose is duizend keer dunner dan menselijk haar. Het is deze eigenschap die ten volle kan worden benut in vele toepassing in oa de cosmetica.
 
Hamamelis-toverhazelaar

Hamamelis-toverhazelaar

Toverhazelaar staat al eeuwen bekend om haar adstrigerende werking > Toverhazelaar staat bji de ingedienten vermeldt als Hamalmelis Virginia en wordt vaak in het Engels genoemd als Witch Hazel. Hamamelis zit in allerhande verzorgingsproducten als gezichtscrèmes, toners en lichaamsverzorging.
 
Malva sylvestris - Kaasjeskruid

Malva sylvestris - Kaasjeskruid

Mallow wordt al heel lang gebruikt in natuurcosmetica. dankzij de bewezen verzachtende, kalmerende en ontstekingsremmende eigenschap, dankzij de in het kruid aanwezige slijmstoffen, flavonoïden, and anthocyanidines. Kaasjeskruid wordt ingezet vanwege de specifieke werking van de anthocyanides en flavonoiden maar fungeert daarbij ook als verdikkingsmiddel voor natuurcosmetica.
 
Salix alba - Wilgenbast

Salix alba - Wilgenbast

De bast van wilgen bevat salicine. Salicine is de stof waaruit de eerste asperines zijn ontstaan. De positieve effecten van compressen wilgenbast op wonden en kwetsuren ( trauma's) berust voornamelijk op de ontsmettende werking die het extract van wilgenbast . In moderne tijden wordt wilgenbast-extract voornamelijk nog toegepast in natuurcosmetica in gezichtslotions en toners.
 
Komkommer

Komkommer

Komkommers zijn eetbare waterrijke vruchten van de komkommerplant. Naast het water bevatten komkommers hoge gehaltes aan voedingsstoffen als magnesium, kalium, biotine, vitamine A. Teven treffen we Vitamine B1 aan hetgeen stressverminderend werkt. De mix aan cosmetisch nuttige stoffen is zo sterk dan komkomersap het vermogen heeft om de huid te laten stralen en te verstevigen. Denk daarbij aan het komkommermasker dan direct op de huid kan worden toegepast en hele schijfjes komkommer kan bevatten.
 
Zwarte Zeedistelolie / Black Searod Oil

Zwarte Zeedistelolie / Black Searod Oil

De positieve werking van de Zwarte Zeedistelolie op wimpergroei was een toevallige ontdekking bij patiënten die deze werkzame stof in hun ogen druppelden tegen glaucoom. Tot op heden zijn er alleen hypothesen voor het werkingsmechanisme. Deze gaan ervan uit dat de werkzame stof de haargroei stimuleert en zo de haargroeicyclus verlengt, zodat de haren langer worden en er ook meer haren naast elkaar verschijnen.
 
Limoneen

Limoneen

Limoneen/limonene wordt meestal gewonnen uit citrusolie. Op het etiket van persoonlijke verzorgingsproducten die je niet uitspoelt of afveegt, zoals deodorant en zonnebrand, moet limoneen vermeld staan als er meer dan 0,001% in zit. Op persoonlijke verzorgingsproducten die je wel afspoelt of afveegt, zoals shampoo, moet op het etiket limoneen vermeld staan als er meer dan 0,01% in zit.

2 afhaalwinkels & 1 webshop

                
           
           
           
           

  • Collega gezocht..! bekijk hier de vacature
  • Bezoek de winkel (1500m2) of bestel online.
  • Vóór 15.00 uur besteld is direct verstuurd..!
  • Vanaf € 50,00 gratis bezorging, anders € 4.75 kosten.
  • Heb je en vraag? : Bel 0252-527242 ma-vrij.
  • Uitgebreid betaalgemak: