Verkoop aan het buitenland / EXPORT - IMGRO Beauty
IMGRO Beauty
IMGRO Beauty
Einsteinstraat 7
2181 AA Hillegom
0252 527 242 - imgro@allesvoordesalon.com

 

Vul een zoekwoord in .... ENTER is niet nodig!

De beauty-webshop die je óók kan bezoeken.

Verkoop aan het buitenland / EXPORT

Account in buitenland aanmaken

IMGRO Beauty BV verkoopt ook aan klanten in het buitenland. Onze klanten kunnen gevestigd zijn in de EU en buitend e EU. Onze webshop voorziet in een koppeling met de Nederlandse Kamer van Koophandel. Er is dus geen automatische herkenning van uw buitenslandse KVK-nummer. U kunt derhalve dus niet zelf een account aanmaken in de webshop op basis van uw KVK-nummer. De webshop zal u aangeven dat het KVK-nummer incorrect is. U neemt daarom contact op met onze klantenservice.

Adressen aangeven in het buitenland

Voor het instellen van uw adresgegevens zullen wij uw faktuuradres en afleveradres handmatig moeten invoeren. Geeft u aub deze 2 adressen apart, duidelijk en overzichtelijk aan ons door. Na het invoeren zullen uw een mail sturen met de vraag de ingevoerde gegevens te controleren op juistheid.

BTW-nummer instellen voor export

Voor het instellen van uw BTW-registratie zodat uw BTW-vrij kan gaan inkopen bij IMGRO Beauty BV op uw zakelijk account in het buitenland stuurt u ons per email uw adresgegevens en BTW-nummer. Vervolgens wordt uw account aangemaakt met afleveradres een faktuuradres. ( deze mogen uiteraard ook gelijk zijn). Indien u buiten Nederland een BTW-regeling heeft met uw landelijke fiscale dienst dan vragen wij een BTW-verificatie aan bij de Nederlandse Belastingdienst voor uw bedrijfsgegevens. Dit kan enkele dagen duren en wordt door ons opgevolgd met een email bevestiging van goedkeuring of afkeuring inzake deze kwestie.

Verzendkosten naar het buitenland.

Voor al onze klanten in het buitenland zoeken wij de meest gunstige verzenkostregeling op het moment van shipping. Een aantal pakketkosten zijn gestandaardiseerd voor standaardpakketmaten en pakketgewichten. 

 

 

 

1500 m2 winkel & 24/7 webshop

         € 75,00 excl BTW franko levering             

              
           
           
           

  • 2e Pinksterdag 20 mei - Gesloten
  • Uitgebreid betaalgemak: