Service op afstand - IMGRO Beauty
IMGRO Beauty
IMGRO Beauty
Einsteinstraat 7
2181 AA Hillegom
0252 527 242 - imgro@allesvoordesalon.com

 

Vul een zoekwoord in .... ENTER is niet nodig!

De beauty-webshop die je óók kan bezoeken.

Service op afstand

Soms gaat er iets mis.

In het besef dat uiteindelijk alle producten in de wereld door mensen zijn gemaakt kan er altijd ergens in de keten iets misgaan. Ook bij IMGRO Beauty gebeurd dat. In veel gevallen zit er niets anders op dan retourzenden en/of omruilen. Soms is er een grote werkdruk of is het een enorm groot product zoals bijvoorbeeld een behandelstoel of tafel. In die gevallen zullen wij proberen u op afstand , bijvoorbeeld telefonisch, technisch bij te staan. Met kleine zaken als vastzetten van schroefjes, boutjes, gasveren en klemmetjes is het al vaak gelukt  om klanten zelf klein-technische oplossingen te laten uitvoeren.

Telefonisch assistentie.

In 1e instantie zal telefonische assistentie worden aangeboden. Soms kan een email met fotos over-en-weer uitkomst bieden. Ook bij apparaten met slangetjes en (interne) stekkertjes zoals bij pedicuremotoren is het via IMGRO Beauty gebruikelijk dat u in veel gevallen "op afstand" zelf de meeste kleine storingen zelf kunt verhelpen, uiteraard in goed overleg met onze klantenservice en technische ondersteuning, 

Onderhoudscontract.

Voor salonmeubels kunt u ook een onderhoudscontract nemen. Hierbij bent u verzekert van jaarlijks onderhoud en service volgens afspraak met een extern monteur. Indien bij levering op afstand de telefonische ondersteuning niet tot een oplossing leidt vallen we terug op de monteur van de externe servicedienst.

Ervaring met kleine storingen.

Onze ervaring leert ons dat de meeste kleine storingen met service op afstand kunnen worden verholpen. U kunt het apparaat uiteraard ook in 1e instantie / direct aan ons retoursturen. Doet u dat dan a.u.b. in goed overleg met onze klantenservice, de retourkosten zijn in principe  voor rekening van de klant. Indien bij schouwing in onze werkplaats en magazijn blijkt dat de storing of schade sowieso zou hebben geleid tot retourzending dan nemen wij de retourkosten (binnen Nederland) voor onze rekening. 

"In-Site" bij Groothandels

Voor de bedrijven die bij IMGRO Beauty als groothandel staan geregistreerd geldt in de regel dat zij zelf beschikken over een technische dienst. Hiermee garanderen deze groothandels bekwaam te zijn in het "in-site" oplossen van kleine storingen. Mocht een technisch defect zodanig zijn dat de groothandel dit niet kan oplossen zonder de integriteit van het artikel aan te tasten dan stelt deze groothandel zich in contact met onze klantenservice. Voor het retoursturen van artikelen geldt bij deze groothandelsklanten een ander concept dan bij de salons en praktijken.

Service op afstand

1500 m2 winkel & 24/7 webshop

            € 75,00 excl BTW franko levering 
       Ideal betaald = zelfde dag verstuurd..!           

              
           
           
            

             Waar een gewoon  familiebedrijf
                          GOED in kan zijn:

  • Uitgebreid betaalgemak: