IMGRO Beauty, sinds 1938.... - IMGRO Beauty
IMGRO Beauty
IMGRO Beauty
Einsteinstraat 7
2181 AA Hillegom
0252 527 242 - imgro@allesvoordesalon.com

 

Vul een zoekwoord in .... ENTER is niet nodig!

De beauty-webshop die je óók kan bezoeken.

IMGRO Beauty, sinds 1938....

In 1989 namen wij de VOF Bouquet in Haarlem over. Deze kleine speciaalzaak voor de drogisterij en kapsalons is medio 1938 in Haarlem gestart. In een klein historisch winkeltje van ca. 30m2 werden zepen, lotions en  scheermaterialen verkocht aan drogisterijen, herenkappers en kruideniers. Toen wij het bedrijfje overnamen in 1989 troffen we zolders vol museumwaardige zeepsoorten en antieke verpakkingen aan. In het keldertje van het middeleeuwse gebouwtje stonden indrukwekkend grote glazen stolpflessen met parfums en lotions te rijpen. Ons hart ging sneller kloppen.

We zijn ondertussen vele jaren actief als leverancier van "Uiterlijke verzorging" . In Hillegom en Haarlem hebben we moderne groothandels ingericht.  Onder de naam Dimanche  is de de productie van prijsgunstige producten gerealiseerd.  Bovendien voorziet ons merk Digital in een complete lijn voor tenenzorg. De combinatie van de bekende sterke merken en onze eigen producten staat IMGRO Beauty voor u klaar als vaktechnische groothandel voor al uw leveringen en klantenvragen.

Bij IMGRO Beauty stellen we "ouderwets" prijs op langdurend klantcontact. U bestelt uw salonmaterialen bij ons, wij doen ons best zodat u de volgende keer opnieuw bij ons wilt bestellen.  Uiteraard verwerken wij ook eenmalige bestellingen. Zeker is dat het internet voor u en ons de wereld een stuk groter lijkt te zijn geworden. Daar kunnen we samen nog veel over zeggen. De ontwikkelingen en mogelijkheden komen en gaan snel. IMGRO Beauty blijft, dan blijft u bij IMGRO Beauty ..!

Wij staan altijd voor u klaar,
Vivienne Koppers,  Arnold Overtoom en medewerkers

IMGRO Beauty, sinds 1938....

1500 m2 winkel & 24/7 webshop

         € 75,00 excl BTW franko levering             

              
           
           
           

          
De voorjaars feestdagen:

  • Hemelvaart 9 mei - Gesloten
  • Xtra vrijdag 10 mei - Gesloten
  • 2e Pinksterdag 20 mei - Gesloten
  • Uitgebreid betaalgemak: