Voetbalsem Blauw 100ml (Dimanche) - Voetcremes - IMGRO Beauty
IMGRO Beauty
IMGRO Beauty
Einsteinstraat 7
2181 AA Hillegom
0252 527 242 - imgro@allesvoordesalon.com

 

Vul een zoekwoord in .... ENTER is niet nodig!

De beauty-webshop die je óók kan bezoeken.

Voetbalsem Blauw 100ml (Dimanche)

Dimanche Classic (460001-E)
Login voor salonprijs Voetbalsem Blauw 100ml (Dimanche)

Ziet u "LOGIN VOOR SALONPRIJS" in de foto? Log dan in voor de lagere salonprijs!

Eenheid X-eenheid Uw prijs excl. BTW Uw prijs incl. BTW Aantal-X
Stuks 1.00000 € 5,74 € 6,95
bonus 12+1 Gratis 13.00000 € 68,88 € 83,34
Productdetails:
Centraal Magazijn/ Hillegom Ruim op voorraad, snelle levering
Itemcode 460001-E
Eenheid omschrijving 100ml
Advies winkelprijs incl BTW € 6,95
BTW Percentage21%
Product besteld, klaar op deze pagina? Snel verder zoeken ....of gebruik het zoekvenster Bekijk alle artikelen van dit merk: Dimanche Classic
... of zoek verder op: Voetcremes

Productbeschrijving

Dimanche voetbalsem Blauw verzorgt de droge huid, met name de voetenhuid. Voetbalsem Blauw kan echter ook als verzorgingsbalsem gebruikt worden op ellebogen, onderarmen en handen.

Ervaart u een droge huid of onaangenaam trekkend gevoel aan uw voeten of onderbenen? Heeft u last van een ruwe voetenhuid, huidkloven en aanhoudend vermoeide voeten? Verzorg dagelijks de droge voetenhuid met Dimanche voetbalsem Blauw. Natuurlijke oliën als kokos en jojoba verzorgen de huid en dragen bij aan een natuurlijke soepelheid. Na het uitsmeren van de voetbalsem op de huid ervaart u vrijwel direct een directe afname van het trekkende huidgevoel. Bovendien is het voelbaar dat harde huidkloven en eeltplekken zachter en soepeler worden. Jojoba olie bevat hoge gehaltes aan natuurlijk vitamine E, het is bekend dat de huid hiermee goed wordt verzorgt.

Dimanche voetbalsem Blauw trekt uiteindelijk geheel in. De component aan kokosolie maakt Dimache voetbalsem Blauw zeer geschikt voor de langere huidmassage. Pedicures gebruiken deze voetbalsem voor de heerlijke "verwen" voetmassage op het eind van een pedicurebehandeling. Voetbalsem Blauw is ideaal voor de echte wandelaar.

Ingredienten: Aqua, Paraffinum Liquidum, Cocoglycerides, Cetearyl Alcohol (and) PEG-40 Castor Oil (and Sodium Cetearyl Sulfate, Buxus Chinensis, Propylene Glycol, Parfum, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, CI-42090, Amyl Cinnemal, Cinnemyl Alcohol, Hydroxycitronellal, Geraniol, Linalool, Citronellol.

Vrij van parabenen. ( volgens de meest recente publicaties binnen de Europese cosmeticawetgeving wordt aanbevolen "vrij van parabenen" niet langer expliciet op de etiketten te vermelden)

Inhoud: 100ml.

1500 m2 winkel & 24/7 webshop

                
           
           
           
           

Advies nodig over

Voetbalsem Blauw 100ml (Dimanche)?
  • Neem contact op met onze klantenservice:

  •  
  •  

Of bel: 0252 527 242

Voetbalsem Blauw 100ml (Dimanche)
Opties:
  • Uitgebreid betaalgemak: