Mykored Deospray 70ml - Nageltincturen - IMGRO Beauty
IMGRO Beauty
IMGRO Beauty
Einsteinstraat 7
2181 AA Hillegom
0252 527 242 - imgro@allesvoordesalon.com

 

Vul een zoekwoord in .... ENTER is niet nodig!

De beauty-webshop die je óók kan bezoeken.

Mykored Deospray 70ml

Mykored (206057)
Login voor salonprijs Mykored Deospray 70ml
Mykored Deospray 70ml
Mykored Deospray 70ml

Ziet u "LOGIN VOOR SALONPRIJS" in de foto? Log dan in voor de lagere salonprijs!

Eenheid X-eenheid Uw prijs excl. BTW Uw prijs incl. BTW Aantal-X
Stuks 1.00000 € 9,46 € 11,45
Productdetails:
Centraal Magazijn/ Hillegom Ruim op voorraad, snelle levering
"leeg" Voorraad laag.
Itemcode 206057
Eenheid omschrijving 70ml
Advies winkelprijs incl BTW € 11,45
BTW Percentage21%
Product besteld, klaar op deze pagina? Snel verder zoeken ....of gebruik het zoekvenster Bekijk alle artikelen van dit merk: Mykored
... of zoek verder op: Nageltincturen

Productbeschrijving

Mykored Deospray is de opvolger van de Mykored spray. Beide producten worden ingezet bij de verzorging van kalknagels. Deze vernieuwde Mykoredspray is gebaseerd op een reeds lang beproefde combinatie van werkzame stoffen, die de groei van bacterien en schimmels op efficiente wijze tegenhoud. De **vernieuwde Mykoredspray** helpt bij de verzorging tbij kalknagels en tevens bij de verzorging van zweetvoeten.

De klassieke mykoredspray bevatte als werkzame antimicrobiële stoffen Isoprpylalcohol en Undecylenamide-DEA. De vernieuwde spray bevat als werkzame stoffen Isopropylacholol, Pentylene glycol en Clotrimazole. Clotrimazole is zeer werkzaam bij de verzorging van kalknagels. Pentylene Glycol is in cosmetica een vochtbindende stof die er tevens zorg voor draagt dan micro-organismen geremd worden in de groei. Het valt op dat de Bromchlorophene en Ureum in de oude formula is verdwenen. De Bromchlorophene kan worden gebruikt om irritatie en pijn te onderdukken. Ureum herstelt het vochtgehaltr in de huid. In de nieuwe formule nemen Decylene glycol en Pentylene glycol de hydraterende taak over van het voormalige ingrediënt Ureum


Bij het gebruik van de Mykored deospray wordt door groeiremming van bacteriën en gisten het ontstaan van onaangename geurtjes doeltreffend verhinderd. Mykored onderdrukt daarbij de natuurlijke transpiratie van de huid niet. Zijn hydraterende werkzame stoffen en ureum verzorgen tegelijkertijd de huid van de voeten. Als gevolg van zijn bijkomende schimmelwerende werking obv Clotimazol helpt Mykored de huid in de ongewenste vorming van schadelijke schimmels te vermijden.

Mykored Deodorant wordt geleverd in sprayflesjes à 70ml. Deze heldere vloeistof is samengesteld uit Isopropylalchol en water. IPA is een goed algemeen desinfectiemiddel en dient als basis voor een paar bijzondere ingrediënten in deze Deorant.
Deze deodorant maakt gebruik van Pentylene Glycol om enerzijds de emulsie stabiel te houden en anderzijds het vochtgehalte in de huid te bevorderen. Tevens is Tricedeth-9 aanwezig voor verbetering van de stabilisatie van de emulsie. Clotrimazole is een bewezen groeiremmer voor vele stammen bacteriën, gisten en schimmels en effectief bij microbiële veroorzakers van probleemnagels en zweetvoeten. PEG-5 Ethylhexaonate draagt bij aan een verbeterde oploskracht van emulsie.
2-methyl-5-cyclohexylpenthonol is een zeer effectief deodoriserend ingrediënt met eveneens een antibacteriële en anti-biofilm activiteit. Tenslotte is deze Deodorant iets beter smeerbaar gemaakt door de toevoeging van een laag gehalte aan Decylene Glycol.

- Niet in aanraking brengen met ogen en slijmvliezen.
- Gebruik stoppen bij eventueel optredende huidirritatie.
- Niet gebruiken voor de verzorging van baby's en kinderen jonger dan 3 jaar.
- Niet bewaren binnen het bereik van kinderen.
- Spraynevel kan irritatie opwekken bij astma patiënten.


Toepassing: De voeten 1-2 keer per dag verzorgen met Mykored en daarbij de ruimte tussen de tenen niet vergeten.

**Opmerking:** verpakking: De sprayfles is standaard verpakt in een cosmetica doosje. De doos vermeldt echter het woord "VOETSCHIMMEL". Dit is echter door de KOAG-voorschriften op deze wijze niet toegstaan voor producten van deze cosmtische klasse. Daarom verkopen wij dit product in presentatie uitsluitend als sprayflesje. Zie foto's. .


1500 m2 winkel & 24/7 webshop

                
           
           
           
           

  • Let op: Gewijzigde winkel-openingstijden
  • Collega gezocht..!  bekijk hier de vacature
  • Vanaf € 50,00 gratis bezorging, anders € 5,50 kosten.

Advies nodig over

Mykored Deospray 70ml?
  • Neem contact op met onze klantenservice:

  •  
  •  

Of bel: 0252 527 242

  • Uitgebreid betaalgemak: