Dameskam - Haarkammen - IMGRO Beauty
IMGRO Beauty
IMGRO Beauty
Einsteinstraat 7
2181 AA Hillegom
0252 527 242 - imgro@allesvoordesalon.com

 

Update levertijden: Het is erg druk in de post, uw pakket wordt binnen enkele dagen verstuurd.

10.000+ artikelen voor de salon op voorraad tel.0252-527242

Dameskam

Sorteren
 
Toon
 
 
Dameskam - Delcrin 109 Huishoudkam 19,9cm Zwart
Delrin (213126)

Delcrin 109 Huishoudkam 19,9cm Zwart

€ 3,70 p.stk
Professionele, antistatische Huishoudkam 109 Delrin, vervaardigd in Europa.
Samen tegen Corona..!

Wat zijn kammen en wat kan je ermee ?

Kammen worden gemaakt van allerlei materialen. op prehistorische vindplekken worden kammen gevonden gemaakt uit bijvoorbeeld bot. Kammen zijn er in allerlei soorten en maten. Een kam kan gebruikt worden om je haar te stylen...ofwel "netjes" te maken. Maar kammen kunnen ook gebruikt worden om als hulpmiddel in de salon bij tondeuses of knipwerk te worden ingezet. Dan zijn er nog de wat stevigere kammen voor het ontklitten van stug, geklit of kroezend haar en tenslotte zijn er de heel keine snorrenkammen. Lees hieronder alles over de kammen

Naast de knipkammen hebben wij een zéér groot aanbod van kammen zoals:

Hoe bepaal je welke kam je gebruikt ?

Het beste kunnen wij je aanraden om oor styling van het haar een kam te gebruiken met smalle vertanding

Als je de kam wil gebruiken voor styling-doeleinden, dan kun je het beste een fijne kam met smalle vertanding gebruiken. Als je een kam wil gebruiken om te ontklitten, dan kun je het beste een grove kam met brede vertanding gebruiken. Bij normaal kamwerk geven de haren in het kapsel weinig weerstand. de dunnen kam-pennen kunnen het werk prima aan. 

Ga je echter ontklitten of zeer stug haar kammen dan kies je altijd voor een kam met dikkere pennen en een dikkere rug. Anders springen de pennen af ( of breuk) en dan is je kam kapot. Ook bij warmte met een styletang , föhn of droogkap kan je géén te dunnen kam gebruiken. Binnen alle kammen worden speller als er warmte bijkomt.

Welke merken kammen heeft IMGRO Beauty ?

Binnen het vakgebied van kammen bieden wij een aantal merken. Het verloop van kammen in relatie tot merken is zeer groot. Daardoor is het aanbod per merk zeer gevarieerd.

 

  • Uitgebreid betaalgemak: