Face Shield transparant (1st) - Gezichtsbescherming - IMGRO Beauty
IMGRO Beauty
IMGRO Beauty
Einsteinstraat 7
2181 AA Hillegom
0252 527 242 - imgro@allesvoordesalon.com

 

Vul een zoekwoord in .... ENTER is niet nodig!

De beauty-webshop die je óók kan bezoeken.

Face Shield transparant (1st)

Holland Protect (250007-02)
Login voor salonprijs Face Shield transparant (1st)
Face Shield transparant (1st)
Face Shield transparant (1st)

Ziet u "LOGIN VOOR SALONPRIJS" in de foto? Log dan in voor de lagere salonprijs!

Eenheid X-eenheid
1.00000 = 1
Uw prijs excl. BTW Uw prijs incl. BTW Aantal-X
Stuks 1 € 6,45 € 7,80
Productdetails:
Centraal Magazijn/ Hillegom Standaard magazijn
Itemcode 250007-02
Eenheid omschrijving 1 st
Advies winkelprijs incl BTW € 7,80
BTW Percentage21%

Product besteld, klaar op deze pagina? Snel verder zoeken klik hier..!
Of gebruik het zoekvenster boven de pagina.

Bekijk alle artikelen van dit merk: Holland Protect
... of zoek verder op: Gezichtsbescherming

Productbeschrijving

Gebruik deze gezichtsbeschermer om te voorkomen dat u spatten in het gelaat en open krijgt. Deze gezichtsebescherrmer zit behoorljk confortabel. Met het verstelbare hoofdelastiek is het mogelijk dit gezichtsmasker voor elk hoofdformaat af te stelen. De schuimrand geef de gezichtsbeschermert een mooie afstand tot de neus en mond van drager. Hierdoor beslaat het face shield niet of nauwelijks. De schuimrand zorgt uiteraard ook voor een goed draagcomfort.

Doordat een betere kwaliteit transparante Shield is gebruikt heeft een goed 180 graden zicht. Het shield is af te nemen met alcohol en een lauw sopje. Uiteraard dient u een beetje voorzichtig met de knoopelastieken om te gaan.

Door de uitbraak van Corona / Covid-19 wereldwijd is er een groot tekort aan medische hulpmiddelen. Zo is er ook een tekort aan mondkapjes, beschermingsbrillen of gezichtsbeschermers ter bescherming van de ogen. Om de zorg te helpen, levert Abena disposable gezichtsschermen die zorgverleners beschermen tegen spatten, druppels en verneveling van vloeistoffen die potentieel besmettelijk zijn.

Gezichtsbeschermers kunnen ingezet worden als persoonlijk beschermingsmiddel ter vervanging van een beschermbril. Abena gezichtsbeschermers zijn gemaakt van helder PET-materiaal met een stevige, 4 cm dikke band van polyester foam en passen over iedere bril op sterkte.

De Zweedse en Deense overheid, ziekenhuizen en andere zorginstellingen hebben reeds enkele miljoenen gezichtsbeschermers besteld. Abena gezichtsbeschermers zijn per direct ook te bestellen in Nederland.

Volgens de nieuwe richtlijnen van de overheid mogen ondernemers zoals kappers, pedicures, schoonheidsspecialisten, maar ook de fysiotherapeuten, tandartsen en mondhygiënisten binnenkort de deuren weer openen, mits zij een plan indienen waarin zij aangeven hoe zij de vereiste 1,5 meter afstand in acht nemen.

Afstand houden is de nieuwe norm, net als hygiëne en beschermingsmaatregelen treffen. Werk je als kapper, fysiotherapeut of tandarts, dan is het best lastig om afstand te houden.
Gezichtsbeschermers kunnen hierbij een oplossing zijn. Deze transparante gezichtsmaskers beschermen de drager tegen spatten, druppels en verneveling van vloeistoffen die potentieel besmet kunnen zijn met het coronavirus. Abena Gezichtsbeschermers zijn gemaakt van heldere PET-folie en zijn voorzien van een 4 cm dikke band van zachte foam, die ruimte laat voor een bril op sterkte. Comfortabel maar toch veilig.

Verpakking :1 st

Opmerking: Door snelle wisseling van geleverde partije kan de afbeeldling afwijken van het geleverde model

1500 m2 winkel & 24/7 webshop

               
           
           
           
           

Advies nodig over

Face Shield transparant (1st) ?
  • Neem contact op met onze klantenservice:

  •  
  •  

Of bel: 0252 527 242

  • Uitgebreid betaalgemak: