Face Shield transparant (1st) - Gezichtsbescherming - IMGRO Beauty
IMGRO Beauty
IMGRO Beauty
Einsteinstraat 7
2181 AA Hillegom
0252 527 242 - imgro@allesvoordesalon.com

 

Update levertijden: Het is erg druk in de post, uw pakket wordt binnen enkele dagen verstuurd.

10.000+ artikelen voor de salon op voorraad tel.0252-527242

Face Shield transparant (1st)

Holland Protect (250007)
Login voor salonprijs Face Shield transparant (1st)
Face Shield transparant (1st)
Face Shield transparant (1st)

Beschermt uw gelaat in de salon tegen spatten aan vóór en zijkanten tijdens Coronacrisis

Eenheid

X-eenheid

Uw prijs* Aantal-X
Stuks 1 € 18,75

Tijdelijk uitverkocht

Helaas, dit product is tijdelijk uitverkocht. Het zou je levering ernstig vertragen.

Getoonde prijzen zijn exclusief B.T.W.

Dit artikel wordt voor je gepakt in ons Centraal Magazijn.
De voorraad-status is :

Centraal Magazijn/ Hillegom

Voldoende voorraad, directe levering mogelijk.

Winkel in Haarlem

Voorraad laag.

Itemcode

250007
Eenheid omschrijving 1 st

Normale winkelprijs incl. BTW

€ 22,69

BTW Percentage

21%

Productbeschrijving

Gebruik deze gezichtsbeschermer om te voorkomen dat u spatten in het gelaat en open krijgt. Deze gezichtebescherrmer zit behoorljk confortabel. Met het verstelbare hoofdelastiek is het mogelijk dit gezichtsmasker voor elk hoofdformaat af te stelen. De schuimrand geef de gezichtsbeschermert een mooie afstand tot de neus en mond van drager. Hierdoor beslaat het face shield niet of nauwelijks. De schuimrand zorgt uiteraard ook voor een goed draagcomfort.

Doordat een betere kwaliteit transparante Shield is gebruikt heeft een goed 180 graden zicht. Het shield is af te nemen met alcohol en een lauw sopje. Uiteraard dient u een beetje voorzichtig met de knoopelastieken om te gaan.

Door de uitbraak van Corona / Covid-19 wereldwijd is er een groot tekort aan medische hulpmiddelen. Zo is er ook een tekort aan mondkapjes, beschermingsbrillen of gezichtsbeschermers ter bescherming van de ogen. Om de zorg te helpen, levert Abena disposable gezichtsschermen die zorgverleners beschermen tegen spatten, druppels en verneveling van vloeistoffen die potentieel besmettelijk zijn.

Gezichtsbeschermers kunnen ingezet worden als persoonlijk beschermingsmiddel ter vervanging van een beschermbril. Abena gezichtsbeschermers zijn gemaakt van helder PET-materiaal met een stevige, 4 cm dikke band van polyester foam en passen over iedere bril op sterkte.

De Zweedse en Deense overheid, ziekenhuizen en andere zorginstellingen hebben reeds enkele miljoenen gezichtsbeschermers besteld. Abena gezichtsbeschermers zijn per direct ook te bestellen in Nederland.

Volgens de nieuwe richtlijnen van de overheid mogen ondernemers zoals kappers, pedicures, schoonheidsspecialisten, maar ook de fysiotherapeuten, tandartsen en mondhygiënisten binnenkort de deuren weer openen, mits zij een plan indienen waarin zij aangeven hoe zij de vereiste 1,5 meter afstand in acht nemen.

Afstand houden is de nieuwe norm, net als hygiëne en beschermingsmaatregelen treffen. Werk je als kapper, fysiotherapeut of tandarts, dan is het best lastig om afstand te houden.
Gezichtsbeschermers kunnen hierbij een oplossing zijn. Deze transparante gezichtsmaskers beschermen de drager tegen spatten, druppels en verneveling van vloeistoffen die potentieel besmet kunnen zijn met het coronavirus. Abena Gezichtsbeschermers zijn gemaakt van heldere PET-folie en zijn voorzien van een 4 cm dikke band van zachte foam, die ruimte laat voor een bril op sterkte. Comfortabel maar toch veilig.

Verpakking :1 st

Extra opmerking: Dit artikel is bij speciaal besteld als eenmalig artikel i.v.m. de Corona-maateregel. De fabrikant kan dit artikelen produceren tot hun grondstoffen en baiss materialen op zijn. Vanwege de tijdelijkheid kan NIET worden retourneerd na aanschaf.

Extra uitleg over de exclusieve salonprijzen

" Bij een aantal merk-artikelen ziet u dit pictogram  in de productfoto staan. De artikelen waarbij je dit plaatje in de artikelfoto ziet staan worden door salons aan consumenten doorverkocht. Wij helpen onze salonklanten door de exclusieve inkoopprijzen te beschermen. "

Ben je een salon en wil je ook deze artikelen doorverkopen ?

" Maak dan hier een nieuw account aan met je KVK-nummer. Het pictogram   is dan uit je scherm verdwenen en de prijs is aangepast naar Saloninkoop. Je bestelt met je exclusieve salonaccount zodat je de lagere salon-inkoopprijs in beeld krijgt. Het plaatje is dan automatisch uit je  het scherm verdwenen ."  ( meer .... )

10.000+ Artikelen voor de salon

      

 • Wilt u aub zoveel mogelijk per webshop bestellen?
  Wegens ziekte werken wij op halve kracht.....!
  De telefoon wordt daarom minder of NIET opgenomen..!
 • Mondmasker VERPLICHT in onze winkels..!
 • Mondmaskers vanaf € 12.40 / 50st
 • Corona materialen ...zie de "Corona"-lijst
 • LET OP : Gewijzigde openingstijden 
 • Tijdelijk géén onderhoud aan afzuigmotoren.
 • Gratis verzending vanaf € 50,00 excl. BTW

 

 

Advies nodig over

Face Shield transparant (1st) ?
 • Neem contact op met onze klantenservice:

 •  
 •  

Of bel: 0252 527 242

 • Uitgebreid betaalgemak: