Apparatuur - Hoofdmenu - IMGRO Beauty
IMGRO Beauty
IMGRO Beauty
Einsteinstraat 7
2181 AA Hillegom
0252 527 242 - imgro@allesvoordesalon.com

 

Vul een zoekwoord in .... ENTER is niet nodig!

De beauty-webshop die je óók kan bezoeken.

Apparatuur

Apparatuur

Alle apparaten (220V), behandelstoelen en kleine meubels als werkwagens en beensteunen worden verkocht met een garantie van 12 maanden. Afleveren van behandelstoelen gaat op persoonlijke afspraak. Voor elektrisch bediende stoelen kun je een onderhoudscontact afsluiten. Hiermee verzeker je je vóóraf van een goede onderhoud- en serviceafspraken voor de stoel. Vraag ernaar tijdens je bezoek aan de showroom. Een aantal apparaten hebben we in eigen menu's gezet, de ultrasoon en harsapparaten vind je snel een eenvoudig met de de menu-filters. Bekijk de Apparatuur (alle)PedicuremotorenLampen in de salonSchoonheidssalon apparatuur en Haarfohns & Tondeuses.

Onderhoud en garantie

Voor pedicuremotoren, tondeuses en kappersföhns, hebben wij in Hillegom een eigen onderhoud- en reparatiedienst. Pedicuremotoren van Orthofex en Podomonium kun je aan ons opsturen of je maakt een afspraak zodat je op de onderhoudsbeurt of reparatie kunt wachten. De koffie staat voor je klaar..! Bekijk Reparatie & Onderhoud en Onderdelen meubilair & Apparatuur.

Zie ook informatie over: Pedicure koffers & Diverse koffers - Winkelinrichting & Displays - Accessoires meubilair & Apparatuur - Pedicure stoelen - Behandelstoelen - Tabourets - Beautytrolley - Werkwagens kapper

1500 m2 winkel & 24/7 webshop

               
           
           
           
           

  • Afwijkende openingstijden Feestdagen mei:
    - 28-29 mei : Pinksterfeest
  • Als er een vraag is gelieve ons gewoon even te bellen. We streven in maart naar minder "getyp" en meer "gesprek"...! 0252-527242 ( zie openingstijden)
  • EXTRA salonkorting op 

Verzending binnen Nederland vanaf €60,- is GRATIS. Orders kleiner dan € 60,- rekenen wij € 7,95 kosten. België en Duitsland leveren wij vanaf  € 250 franko, anders € 15,00 postkosten. Andere landen gaan op aanvraag.

Apparatuur
  • Uitgebreid betaalgemak: