Apparatuur - Hoofdmenu - IMGRO Beauty
IMGRO Beauty
IMGRO Beauty
Einsteinstraat 7
2181 AA Hillegom
0252 527 242 - imgro@allesvoordesalon.com

 

Vul een zoekwoord in .... ENTER is niet nodig!

De beauty-webshop die je óók kan bezoeken.

Apparatuur

Apparatuur

Alle apparaten (220V), behandelstoelen en kleine meubels als werkwagens en beensteunen worden verkocht met een garantie van 12 maanden. Afleveren van behandelstoelen gaat op persoonlijke afspraak. Voor elektrisch bediende stoelen kun je een onderhoudscontact afsluiten. Hiermee verzeker je je vóóraf van een goede onderhoud- en serviceafspraken voor de stoel. Vraag ernaar tijdens je bezoek aan de showroom. Een aantal apparaten hebben we in eigen menu's gezet, de ultrasoon en harsapparaten vind je snel een eenvoudig met de de menu-filters. Bekijk de Apparatuur (alle)PedicuremotorenLampen in de salonSchoonheidssalon apparatuur en Haarfohns & Tondeuses.

Onderhoud en garantie

Voor pedicuremotoren, tondeuses en kappersföhns, hebben wij in Hillegom een eigen onderhoud- en reparatiedienst. Pedicuremotoren van Orthofex en Podomonium kun je aan ons opsturen of je maakt een afspraak zodat je op de onderhoudsbeurt of reparatie kunt wachten. De koffie staat voor je klaar..! 

Zie ook informatie over: Pedicure koffers & Diverse koffers Winkelinrichting & Displays Accessoires meubilair & Apparatuur - Pedicure stoelen - Behandelstoelen - Tabourets -  Werkwagens kapper

1500 m2 winkel & 24/7 webshop

            € 75,00 excl BTW franko levering 
       Ideal betaald = zelfde dag verstuurd..!           

              
           
           
            

             Waar een gewoon  familiebedrijf
                          GOED in kan zijn:

Verzending binnen Nederland vanaf € 100,- is GRATIS. Orders kleiner dan € 100,- rekenen wij € 8,95 kosten. België en Duitsland leveren wij vanaf  € 250 franko, anders € 15,00 postkosten. Andere landen gaan op aanvraag.

Apparatuur
  • Uitgebreid betaalgemak: